image description

Τα πολλά απρόοπτα δεν επέτρεψαν στον ΠΑΣ να παίξει έτσι όπως θέλει και κυρίως επηρέασε όλο το σχεδιασμό η αποβολή του Πασχαλάκη στο 22ο λεπτό. Αυτά ήταν τα σημεία κλειδιά για να αποσυντονιστεί η ομάδα κι εν τέλει -εκτός από την ήττα- να δεχτεί κι ένα μεγάλο σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη

«Δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς σήμερα, και δεν ήταν καλή μέρα γιατί είχαμε πράγματα που ήταν απρόβλεπτα και μας επηρέασαν και όταν παίζεις με μια ομάδα με την ποιότητα του Παναθηναϊκού η δουλειά μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι μέχρι την αποβολή που ήταν καθοριστική, αμυντικά είχαμε καλή συγκέντρωση, εικόνα και παρουσία, όχι όμως και επιθετικά γιατί χάναμε εύκολα την μπάλα και ήμασταν συνέχεια σε παθητικό ρόλο. Στην αποβολή άλλαξαν οι συσχετισμοί, η ομάδα που έχει παίκτη παραπάνω δυσκόλεψε την προσπάθεια μας και μας ανάγκασε να τρέξουμε περισσότερο αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και η δεύτερη αναγκαστική αποχώρηση μας, όταν μείναμε με εννιά παίκτες, τελείωσε το ματς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Ένα λάθος, μια κακή μέρα δεν καθορίζει την αξία και την ικανότητα της ομάδας, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν δείξει σπουδαία πράγματα και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση για τις απουσίες, Μιχαήλ, Τζημόπουλου, τη χρησιμποίηση του Ναδάλες ως τρίτου στόπερ, κι αν θεωρεί ότι μπορούσε να κάνει κάτι άλλο: «Αυτό που συνέβη σήμερα το είχαμε δουλέψει και στην προπόνηση. Δυστυχώς σήμερα από τα πέντε στόπερ οι τρεις ήταν οφ αυτό που βλέπω εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να παίξει εκεί και πήγε καλά εκεί που έπαιξε. Δεν ήταν αυτό η αιτία που εξελίχθηκε έτσι το ματς».

Για το αν ο Ακόστα τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που πονούσε τις προηγούμενες μέρες: «Το πρόβλημα του Ακόστα δεν έχει σχέση με αυτό που είχε στην εβδομάδα, τώρα ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς».

*Στον πάγκο ήταν σήμερα και ο κ. Γεωργουλόπουλος, όπως και χθες είδε το ματς της Κ-20 και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά του στη μεγάλη ομάδα, μόλις ολοκληρώσει με κάποια ιατρικά θέματα που έχει.