image description

Παρά το γεγονός ότι είμαστε μόλις στις αρχές της περιόδου, το τμήμα Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ επεφύλασσε μια πρώιμη έκπληξη για τους μικρούς του αθλητές και αθλήτριες, μιας και διοργάνωσε την 1η για τη φετινή χρονιά εξόρμηση του τμήματος για φιλικό αγώνα εκτός έδρας!

Οι μικροί μπόμπιρες του ΠΑΣ γεννημένοι μόλις το 2009 και 2010 (!!!) ταξίδεψαν με λεωφορείο της ομάδας στην Κόνιτσα, όπου και αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα την τοπική ομάδα του Αίαντα σε ένα παιχνίδι γεμάτο χαμόγελα, ενθουσιασμό και ατελείωτη ενέργεια από το σύνολο των αθλητών και αθλητριών.

Οι γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν για ακόμα ένα ταξίδι και αυτοί παρόντες για να θαυμάσουν από κοντά τα μελλοντικά αστεράκια της καλαθοσφαίρισης, ευτυχισμένοι για τα όσα προσφέρει στα παιδιά τους το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και η ομάδα του ΠΑΣ.

Η επιστροφή βρήκε τους πάντες με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη και τη μόνιμη πλέον από πέρυσι απορία των μικρών αθλητών για το πότε θα προγραμματιστεί το επόμενο ταξίδι, με τους προορισμούς και τις ιδέες να ποικίλουν και μάλιστα σε όχι και τόσο κοντινές αποστάσεις!!!

Έχουν βέβαια και το δίκιο να ‘απαιτούν’ κατά κάποιο τρόπο οι μικροί και οι μικρές του ΠΑΣ πολλά από αυτή την ηλικία, μιας και ο Σύλλογος από πέρυσι τους έχει ‘καλομάθει’ με συνεχείς εκδρομές, εξορμήσεις και φιλικούς αγώνες με αποκορύφωμα το ταξίδι στην Πυλαία και το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας και τη βεβαιότητα ότι και ο επόμενος προορισμός δε θα είναι πολύ μακριά ημερολογιακά!!

Αν θέλεις και εσύ να προσφέρεις παρόμοιες μοναδικές στιγμές και εμπειρίες στο παιδί σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στον υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου κ. Αναστασίου Δημήτριο στο τηλέφωνο 6973782970.