image description

Στο κακό γήπεδο απέδωσε το κακό θέαμα ο Γιάννης Πετράκης, ενώ τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για νίκη, καλή ήταν και η ισοπαλία. Τέλος τόνισε ότι αν χρειαστεί να αλλάξει σύστημα η ομάδα, δεν θα διστάσει να το κάνει.

«Σήμερα δεν έγινε καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Περισσότερο υπήρχαν προσωπικές μονομαχίες και γινόταν γρήγορα η μεταφορά της μπάλας από περιοχή σε περιοχή. Το γήπεδο έπαιξε ρόλο να μη γίνουν πράγματα με την μπάλα κάτω. Εμείς που είμαστε ποιοτική ομάδα δεν μας βοήθησε. Πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες. Αμυντικά πήγαμε καλά και μόνο με στημένα μας έκανε ευκαιρίες ο Πλατανιάς, κάτι που πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα.

Στο επιθετικό κομμάτι επίσης πρέπει να δώσουμε βαρύτητα να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

Στα θετικά είναι η προσπάθεια των παιδιών και ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα στη συνέχεια».

Για το κακό γήπεδο και που οφείλεται αυτό: «Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου. Εγώ απλά κάνω τη διαπίστωση».

Αν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μη το χάνεις. Δεν είχαμε προϋποθέσεις να κερδίσουμε σήμερα, είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε».

Για το αν θα άλλαζε τακτική ξανασχεδιάζοντας το ματς: «Νομίζω όχι και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί είχαμε πολλές απουσίες».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΣ να αλλάξει σύστημα και να παίξουν οι παίκτες σαν τον Ζάιρο και τον Βιδάλ στις κανονικές τους θέσεις: «Αυτά έχουν να κάνουν με την ισορροπία μας ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και μέσα απ’ αυτό να κερδίσουμε αυτό που μπορούμε από κάθε παίκτη. Δεν είμαι δογματικός, όπως απέδειξα και πέρυσι, αν χρειαστεί να αλλάξουμε σύστημα θα αλλάξουμε».