image description

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος τους ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου», μίλησε για την απόφαση του Κύρου Βασσάρα να επαναφέρει διαιτητές για τους οποίους είχε δεσμευτεί ότι δεν θα τους επαναφέρει, σχολίασε τις ανακοινώσεις των ομάδων κατά του πρώην διαιτητή, ενώ τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δε θα γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Μπούζο:

Για το αν είναι υπέρ ή κατά του Κύρου Βασσάρα: «Δεν θα έλεγα το όνομα του Βασσάρα. Είμαι κατά των διαιτητών, οι οποίοι πρέπει κάποια στιγμή να αποχωρήσουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις επιστροφές συγκεκριμένων διαιτητών: «Ένας είναι και στο δικό μας αυριανό παιχνίδι. Δεν είναι θέμα φόβου, αντιμετωπίζουμε χρόνια αυτή την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα με τις εκλογές της ΕΠΟ».

Για το αν συμφωνεί με τη συμπεριφορά του Βασσάρα: «Δεν θα έπρεπε να το κάνει γιατί είχε δεσμευτεί τουλάχιστον στην αρχή ότι δεν θα τους επαναφέρει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε».

Για το αν δέχτηκε πιέσεις: «Οπωσδήποτε».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Κύρου Βασσάρα: «Πετάμε και κάτι στη λίμνη για να θολώσουμε τα νερά. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πάντα είχε την εύνοια από αυτούς τους διαιτητές».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και αν θα αλλάξει κάτι: «Θέλω να πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή και να είναι προς το καλό. Μία αλλαγή χρειάζεται. Να έρθουν καινούρια πρόσωπα στο προσκήνιο, μήπως και γίνει κάτι καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις σχέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πήρε κάποιους παίκτες, πήραμε κι εμείς έναν δανεικό παίκτη φέτος. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές».

Για τον αν πιστεύει πως ο Σαββίδης θα γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη»: «Δε νομίζω αυτή τη στιγμή η αλλαγή να έρχεται από μία μόνο ομάδα. Πιστεύω ότι η πλειοψηφία των ομάδων θέλει την αλλαγή. Δε νομίζω να συμβεί αυτό που λέτε με τον κύριο Σαββίδη. Θα είναι για το καλό όλων των ομάδων και έχει εκφραστεί πολλές φορές ότι θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο και όλοι αυτό θέλουμε. Τώρα αν με διαψεύσει ο χρόνος, δε θέλω να το πιστέψω».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Φάνηκε ότι τέσσερις ομάδες θα ξεχωρίσουνε. Δυστυχώς την τρίτη αγωνιστική τα πράγματα αλλάξανε. Μακάρι να είναι έτσι για να είναι αβέβαιο μέχρι την τελευταία στιγμή ποιος θα κερδίσει».

Για την στήριξη του Κούγια προς τον Βασσάρα: «Μάλιστα. Κοιτάξτε ο κύριος Κούγιας, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει την εύνοια όλων των δημοσιογράφων της Ελλάδος και το εκμεταλλεύεται πολύ καλά. Ρωτήστε τον ίδιο. Ίσως γιατί πάντα θέλει να είναι διαφορετικός από τους άλλους. Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να αλλάξει γνώμη και να λέει κάτι διαφορετικό».