image description

Με φρέσκιες ιδέες και φέτος, και με τον πήχη ήδη ψηλά από πέρυσι και την 4η θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο, ο Θρύλος είναι έτοιμος για την πρόκληση και για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία.
Αυτό δήλωσαν οι άνθρωποι του στην παρουσίαση της νέας φανέλας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νίκος Ντούγιας, αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς αναφέρθηκε στους στόχους αλλά και τις δράσεις που θα έχει ο σύλλογος. Ανάμεσα στις δράσεις θα είναι το ταξίδι που θα κάνει ο καλύτερος παίκτης του καμπ τον Ιούνιο στην Αμερική για τη συμμετοχή σε καμπ. Μαζί θα ταξιδέψουν και οι προπονητές της ακαδημίας, μετά από πρόσκληση που τους έγινε για συμμετοχή σε σεμινάρια και προπονήσεις κολεγιακών ομάδων.

Επίσης ο σύλλογος είναι στο τελικό στάδιο συζητήσεων με σκάουτερ και προπονητή μεγάλου ευρωπαϊκού σωματείου.

Για προσπάθεια να στελεχωθεί η ανδρική ομάδα από παιδιά της ακαδημίας έκανε το μέλος της διοίκησης, Εντί Αρβανιτάκης, ενώ ό,τι καλύτερο για να έχει ο Θρύλος μία καλή σεζόν, τόνισαν ότι θα κάνουν οι παίκτες Κονταξής και Ντίτσιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Νίκου Ντούγια

“Ξεκινώντας θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του πολύ όμορφου αυτού χώρου που μας φιλοξενεί σήμερα και φυσικά όλους εσάς για την παρουσία. Φέτος το Βαλσαμικο είναι ο Χρυσός Χορηγός και ο χορηγός ονομασίας. Είναι ένας χώρος φρέσκος και ποιοτικός. κατά τη γνώμη μου.
Σαν άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή την ομάδα έχουμε κάποιο όραμα και μια φιλοσοφία.
Προσπαθούμε να έχουμε φρέσκιες ιδέες και έτσι θα πορευτούμε για αυτή τη χρονιά και τις επόμενες που έρχονται.

Έχουμε πίστη μεταξύ μας, αλλά και στα παιδιά που απαρτίζουν φέτος την ομάδα, τα οποία έχουν φιλοδοξία, έχουν όραμα και στόχους.

Φέτος η Α ΕΣΚΑΒΔΕ μας είναι πιο γνώριμη σαν κατηγορία και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στον όμιλο μας.

Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από το περσινό, Πέρσι καταλήξαμε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι συνεργάτες και οι προπονητές μας είναι παιδιά που προέρχονται μέσα από τον πυρήνα της ομάδος αγαπάν πολύ αυτό που κάνουν βρίσκονται κοντά στους αθλητές της ομάδας και εξελίσσονται καθημερινά στην προπονητική.

Από την πλευρά μας και στο κομμάτι που μας αναλογεί θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν η χρονιά να είναι χωρίς προβλήματα. Και θα είναι χωρίς προβλήματα και τακτοποιημένοι σε όλα.

Το χορηγικό κομμάτι είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης. Είναι τιμή μας που μας εμπιστεύονται μικροί ή μεγάλοι επιχειρηματίες. Θέλουμε όλοι αυτοί να είναι και τα επόμενα χρόνια μαζί μας.

Την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν τα προνόμια και οι παροχές που θα έχουν από τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για τα παιδιά των ακαδημιών μας και τους γονείς αυτών.

Σαν ακαδημία φέτος καταφέραμε και φέραμε στην πόλη μας και στο καμπ μας τον Τζοναθαν Ριντ, συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ ομάδας του ΝΒΑ. Στον καλύτερο παίκτη αυτού του καμπ δόθηκε η τεράστια ευκαιρία της δωρεάν συμμετοχής της σε καμπ στην Αμερική. Το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο καθώς μαζί με την Ελένη Πάφη (που είναι η νικήτρια του ταξιδιού) θα ταξιδέψουν και προπονητές της ακαδημίας μετά από πρόσκληση που μας έγινε για να παρακολουθήσουμε από κοντά σεμινάρια και προπονήσεις κολεγιακών ομάδων.

Επίσης, είμαστε στο τελικό στάδιο συζητήσεων με σκαουτερ και προπονητή υποδομών μεγάλου ευρωπαϊκού σωματείου και σύντομα θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους χορηγούς μας.
Το χρυσό χορηγο μας Βαλσάμικο
Τον ασημένιο χορηγό μας ΣΕΠ Μάρκετ Παπαδόπουλος
Τον Κεντρικό χορηγό της γυναικείας ομάδας ΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τον κεντρικό χορηγό της ακαδημίας μας το ΜΟΤLEY KAFE
Τον ασημένιο χορηγό της ακαδημίας ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΕΝΗ ΘΑΝΟΥ
ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΒΕΛΗΣ
ΤΟ ΚΑΦΕ ΝΤΙΒΕΡΣΟ
ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
ΤΟ ΑΝΤΙΚΑ ΚΑΦΕ
ΤΟ ΝΤΙΜΙ ΚΑΦΕ
ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΜΟΣ
ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ
ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΟΥΛΑΚΙ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.