image description

Φιλικό έδωσε το Σάββατο στο κλειστό της Λιμνοπούλας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα με την πολύ αξιόμαχη ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Ο Απόλλων αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ, αλλά φέτος φιλοδοξεί με τον επαναπατρισμό πολύ καλών παιχτριών του να παλέψει για την άνοδο στην Α2. Συγκεκριμένα έχουν ενταχθεί στο δυναμικό του οι αδερφές Χωλοπούλου, η Ντάλα, Δεληγιώργη και η Μπαταούλα, παίχτριες επιπέδου τουλάχιστον Α2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στο τέλος σ’ ένα ματς που το σκορ έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο αγώνας ήταν δυνατός και με πολύ ενέργεια και σίγουρα βοήθησε και τους 2 προπονητές να προβούν σε συμπεράσματα…

Ο coach Σιαμέτης δήλωσε: «Η υπερπροσπάθεια με τον Ηρακλή την προηγούμενη Κυριακή μας αποσυντόνισε. Οι παίχτριες χάσανε προς στιγμήν τον προσανατολισμό τους και αυτό φάνηκε από την έλλειψη συγκέντρωσης μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις. Ο αγώνας με την Πτολεμαΐδα μάς επανέφερε στην πραγματικότητα. Φανέρωσε τις αδυναμίες μας και ατομικά και ομαδικά και οι παίχτριες καταλάβανε σίγουρα πως πρέπει να ριχτούν και πάλι στην δουλειά. Από το ματς κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα της νίκης σε ένα ματς που η εμφάνιση μας ήταν κάκιστη. Συγχαρητήρια στον coach Καψάλη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει σε μία ομάδα που αποτελεί μία από τις αγαπημένες του συλλόγου μας».