image description

Άλλη μία μέρα με αρκετές απουσίες από την προπόνηση για τον Γιάννη Πετράκη, αλλά απουσίες που δεν εμπνέουν κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Άλλωστε πολλές φορές οι απουσίες εντάσσονται στις οδηγίες που δίνουν γιατρός και φυσικοθεραπευτές, ώστε να μην επιβαρύνονται άσκοπα οι παίκτες και διακινδυνεύουν τραυματισμούς.

Η απουσία του Βιδάλ, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο «ντόρο», αφού ο 20χρονος Βραζιλιάνος είναι από τους παίκτες που συζητήθηκαν πάρα πολύ τις προηγούμενες μέρες. Η μαγνητική που έκανε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, αλλά τον τελευταίο λόγο για την αποθεραπεία του θα έχει ο κ. Ριστάνης που θα δει σήμερα το απόγευμα τη μαγνητική του.

Απόντες προληπτικά ήταν σήμερα και οι Μαμπούλου, Κοζορώνης, και Κούτρης.

Επειδή δεν ακολουθεί αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο, αν κριθεί απαραίτητο από το τεχνικό και ιατρικό τιμ, οι παίκτες αυτοί θα κάνουν προληπτικό πρόγραμμα και την Παρασκευή, το Σαββατοκύριακο που θα δοθεί ρεπό θα ξεκουραστούν όλοι και από Δευτέρα η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς Λεβαδειακού.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην υποομαδική και ομαδική τακτική με επίκεντρο την ανάπτυξη παιχνιδιού. Στη συνέχεια ακολούθησε διπλό στα τρία τέταρτα του γηπέδου.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή στις 10:30.