image description

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα μέσα, γκολ, σκληρές κόντρες, κόκκινη κάρτα και ένταση στο τέλος του αγώνα, η Κρανούλα πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στο Πέραμα με γκολ στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου. Στην επανάληψη το θέαμα ήταν αρκετά κουραστικό, καθώς οι ομάδες δεν κάνανε πολλές φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Η ομάδα της Κρανούλας ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του Α’ ημιχρόνου με συνεχείς φάσεις.

Στο 18’ οι παίκτες της Δόξας θα αλλάξουν ωραία την μπάλα με πολλές πάσες έξω από την περιοχή, με τελικό αποδέκτη τον Χριστακόπουλο, ο οποίος από το πέναλτι σούταρε στην αγκαλιά του Παίδαρου. Ένα φάουλ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, σε πλάγια θέση ο Χαμπίπης έκανε την σέντρα ψάχνοντας τον Καριπίδη, που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 45’ στην τελευταία φάση του Α’ ημιχρόνου η Κρανούλα κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί με πολύ δύναμη στο κέντρο της εστίας και ο Παίδαρος να αδυνατεί να αποκρούσει, για να γίνει έτσι το 0-1.

Στην επανάληψη ο Αρχοντάκης έκανε ένα τρομερό λάθος στο 47ο λεπτό καθώς έδωσε την μπάλα στα πόδια του Μπάγια, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα ξανά στα χέρια και μ’ αυτόν τον τρόπο διόρθωσε το λάθος του.

Στο 51’ η Κρανούλα έμεινε με 10 παίχτες καθώς σε μια αντεπίθεση του Περάματος έβγαιναν δύο με έναν και ο Γκόλιας σταμάτησε την αντεπίθεση με αντικανονικό μαρκάρισμα, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 για τα υπόλοιπα 39 λεπτά της αναμετρήσης.  Το Πέραμα όμως δεν εκμεταλλευτηκέ το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και ο χρόνος περνούσε χωρίς να κάνει κάτι αξιόλογο.

Στο 85’ η Κρανούλα κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Παίδαρου με τον Χριστακόπουλο να εκτελεί πάνω στο τείχος και να στρώνεται ωραία στον Τάτση Χ. που επιχείρησε να κάνει το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Παίδαρου.

Το ματς ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης με κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις, που έληξαν γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οι συνθέσεις

Πέραμα: Παίδαρος, Πεχλιβάνης, Τζάλλας, Στόλης, Ντόβας, Γκουγιάνος, Ζήσης, Παπαδόπουλος, Μπάγιας, Μαργώνης (Διονάτος), Τζάμος (Γεωργιάδης)

Κρανούλα: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Τσακανίκας (Τάτσης Γ.) , Γκόλιας (κόκκινη 51’), Νάσιος, Καρυπίδης, Τσουμάνης, Χαμπίπης (Τάτσης Χ.) , Γκέγκας, Τσιρογιάννης (Ηλίας), Χριστακόπουλος.

Ρεπορτάζ; Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

perama-kranoyla-entash