image description

Όπως δείχνει και το τελικό 44-40, ο αγώνας στο Νέο Ρύσιο ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετά κακό ματς, που κρίθηκε στο ποιος θα είναι ο πιο άστοχος, με τις γηπεδούχες να παίρνουν το ροζ φύλλο και τον ΠΑΣ να μένει για 3η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη.

Η Αναγέννηση πήρε το προβάδισμα και το διατήρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά οι Γιαννιώτισσες έκαναν την τελευταία τους αντεπίθεση 2 λεπτά πριν το τέλος, όπου κατάφεραν να μειώσουν σε 39-38, όμως οι γηπεδούχες με πέντε βολές (ενώ μεσολάβησε ένα καλάθι του ΠΑΣ), έγραψαν το τελικό σκορ.

Πάντως υπάρχουν αρκετά παράπονα από την πλευρά του ΠΑΣ για τη διαιτησία, καθώς μόνο στο α’ ημίχρονο είχαν δοθεί 3 τεχνικές και 4 επιθετικά φάουλ, σε βάρος της Γιαννιώτικης ομάδας.

Δεκάλεπτα: 17-9, 25-15, 36-27, 44-40

Διαιτητές: Θωμόπουλος-Χατζηκώστας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ(Μύρβαλη): Μαραγκού, Τζίκου 7, Καζαντζή 2, Αθανασιάδου, Καλομιτσίνη 7, Ψαρρά 5(1), Ταυροπούλου 4, Μούρτου 8, Παπαδάκη 9, Βασλαματζή, Αγαθαγγελίδου, Κουλακιώτη 2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Σιαμέτης): Ντόκου 23(2), Γιωτίτσα Ε. 2, Μεντεσίδου 7, Ξανθοπούλου 6, Στεργιούλα 2, Σταματέλου, Γιωτίτσα Δ., Καννή, Μπουκουβάλα.