image description

Μια παλικαρίσια και σημαντική νίκη πανηγύρισαν οι παίχτες της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ με αντίπαλο την ομάδα του IBC.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ΠΡΟΜΙΝΙ με αθλητές γεννημένους το 2004, η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επικράτησε με σκορ 55-50, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, παρά τις αρκετές απουσίες αθλητών που είχε.

Οι αθλητές του ΠΑΣ παίξανε με καρδιά και τεράστια θέληση και έδειξαν στο παρκέ πολλά από τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Όπως τόνισε ο προπονητής του τμήματος κ. Παπανικολάου Νίκος, το σημαντικό σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες είναι το σύνολο των αθλητών συνεχώς να βελτιώνονται μέσα από τις προπονήσεις ατομικά και η ομάδα να παρουσιάζει όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και ομαδικά και όχι το αποτέλεσμα καθεαυτό. Το Α και το Ω είναι πάντα η όρεξη και η διάθεση που δείχνουν οι αθλητές στην προπόνηση και μόνο έτσι θα βελτιώνονται συνεχώς και θα χτίσουμε γερές βάσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ΠΑΣ για την αγωνιστικότητά τους.

Να σημειώσουμε ότι στη σύνθεσή της η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχε 6 αθλητές γεννημένους το 2004, 3 το 2005, 2 το 2006 και 1 το 2007!!!