image description

Τραυματίας αποχώρησε χθες στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Φονσί Ναδάλες, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για μυικό τραυματισμό στον δικέφαλο. Το θετικό είναι ότι ο Ισπανός κατάλαβε αμέσως ότι πήγαινε να πάθει ζημιά και ζήτησε αμέσως αλλαγή, οπότε υπάρχει αισιοδοξία ότι ακόμα κι αν είναι θλάση και όχι τράβηγμα, θα μπορέσει να γυρίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανότατα με Ξάνθη, μετά τη διακοπή δηλαδή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Ναδάλες θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική και γιατρός και φυσιοθεραπευτής θα αποφασίσουν για το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει.

Πολύ καλύτερα είναι τα νέα για τον Γαρουφαλιά που υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, αλλά είναι ελαφρύ και την Πέμπτη θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος, ο Άντι Λίλα προπονήθηκε κανονικά σήμερα και από πλευράς γιατρού και φυσιοθεραπευτή έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τους υπόλοιπους παίκτες το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Όλοι οι άλλοι δούλεψαν πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.