image description

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από την ΕΠΣΗΠ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την ασφάλεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακστής», εξέδωσε ο Αετός Νήσου, με αφορμή τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Σπαθάρη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Νήσου προς την ΕΠΣΗΠ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προπονητικό τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αετού, εύχονται στο φίλο και μέλος της ομάδας Σπαθάρη Χρήστο, ταχεία ανάρρωση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον Αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του ΠΑΟ Ιωαννίνων. Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Ιωαννίνων, Τσιώλη Άγγελο, που τραυματίστηκε στον μεταξύ μας αγώνα.

Τέλος σαν Σωματείο που σέβεται και αγαπά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, σας κοινοποιούμε την επιστολή που στείλαμε προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία μας για την επικινδυνότητα του Γηπεδου της ΕΠΣΗΠ «ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ».

Αξιότιμε Πρόεδρε.

Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό, του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σπαθάρη Χρήστου, ύστερα από την πτώση που είχε στο κενό που υπάρχει στον πάγκο στη μέση του γηπέδου με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να του γίνουν ράμματα καθώς και να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον αγκώνα και να εισαχθεί άμεσα για χειρουργική επέμβαση και αποκατάσταση το βράδυ της Κυριακής στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή με σκοπό να σας θέσουμε το θέμα της επικινδυνότητας του Ενωσιακού Γηπέδου της ΕΠΣΗΠ, και να σας ζητήσουμε άμεσα να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την ασφάλεια των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Θεωρούμε περιττό να σας ενημερώσουμε για τους συχνούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και άλλων ομάδων που οφείλονται στην ακαταλληλότητα του γηπεδού, διότι θεωρούμε ότι έχετε γνώση. Θεωρούμε ότι άμεσα θα πρέπει να κλείσει η λακκούβα που υπάρχει δίπλα στον κεντρικό πάγκο του γηπέδου καθώς και να τοποθετηθούν προστατευτικά περιμετρικά του γηπέδου και ειδικά κατά μήκος του, που υπάρχουν μεταλλικές και τσιμεντένιες επιφάνειες σε πολύ κοντινή απόσταση απο τον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή πρώτα μας ενδιαφέρει κάθε Κυριακή να επιστρέφουμε στο σπίτι μας υγιείς, όχι μόνο εμείς αλλά όλοι οι αθλητές που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και επειδή γνωρίζουμε ότι και εσάς αυτό σας ενδιαφέρει, και αυτό φαίνεται με τις ενέργειες που έχετε κάνει από τότε που αναλάβατε την Διοίκηση της ΕΠΣΗΠ, όπως η υποχρεωτική παρουσία γιατρού σε όλους τους αγώνες, σας ζητάμε άμεσα να προβείτε στις απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες στο ενωσιακό γήπεδο, με σκοπό την σωματική ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν στους αγώνες που πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τέλος θεωρούμε υποχρέωση μας να σας αποστείλουμε την συγκεκριμένη επιστολή ως σωματείο που αποδεδειγμένα όσα χρόνια αγωνίζεται έχει δείξει το ήθος του και παράλληλα περιμένουμε από εσάς τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που όπως και εσείς, έτσι και αυτοί με πολλές προσωπικές θυσίες προσπαθούν για το καλύτερο του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε για τις άμεσες ενέργειες σας

Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. «Αετός Νήσου Ιωαννίνων».