image description

Σαρωτική επικράτηση για τον Κρίστοφερ Μαμπουλού στα βραβεία MVP της NOVA! Το «μαύρο διαμάντι» του ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή του Γιάννη Πετράκη, αφού με 2 δικά του γκολ, γύρισε το ματς και ο ΠΑΣ έφτασε σε μία σημαντική νίκη.

Το ποσοστό των ψήφων που απέσπασε ο Μαμπου…γκολ έφτασε στο 32,07%, έναντι 18,63% του Λέο Μάτος.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε υποψηφιότητα και για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, όπου στη σχετική ψηφοφορία ήταν τρίτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας από τη NOVA:

Οι Κρίστοφερ Μαμπουλού και Θωμάς Ναλζίδης ήταν οι νικητές των βραβείων της ένατης αγωνιστικής της Super League, μέσω της σχετικής ψηφοφορίας. Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας το 32,07% των ψήφων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Λέο  Μάτος με 18,63%, ενώ τρίτος ήταν ο Θωμάς Ναζλίδης με 15,79%.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ με 28,62%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος συγκέντρωσε το 20,95% των ψήφων. Τέλος, Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού βρέθηκε στην τρίτη θέση με 15,61%, της σχετικής ψηφοφορίας.