image description

Ο Γιάννης Πετράκης, στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και τον Γιάννη Καραλή, τόνισε πως η καλή πορεία του ΠΑΣ οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση και πως ο χαρακτήρας των παικτών παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Αναλυτικά:

«Εύχομαι η πορεία μας να έχει και συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι όπως είναι η ζωή, κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και αυτή η πίστη είναι ο οδηγός μας. Η πορεία θα δείξει που θα βγάλει και το τι δικαιούμαστε. Οι αντίπαλοί μας έχουν τα ίδια όνειρα και φιλοδοξίες. Υπάρχει μία καθημερινή μάχη για το πώς θα γίνουμε καλύτεροι.

Δεν είναι ώριμο να λέμε πως η ομάδα πάει καλά και αυτό οφείλεται σε ένα πρόσωπο. Η ομάδα απαρτίζεται από πολλά άτομα που προσφέρουν πολλά. Ο πρόεδρος έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον για να δουλέψουμε αμέριμνοι. Έχουμε πολύ καλό υλικό και είναι και πολύ καλά παιδιά. Αυτό μας βοηθάει να εξελισσόμαστε μέσα από μία υγιή καθημερινότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Μέχρι τώρα οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και είμαστε όλοι χαρούμενοι αλλά η προσπάθεια δεν σταματάει γιατί στη ζωή όταν κάτι νομίζεις ότι το έφτασες σταματάς να προσπαθείς. Δεν θέλω να μιλήσω για τις απουσίες. Γενικά όλα είναι θέμα δουλειάς. Για μένα είναι πολύ σημαντικό κάθε παίκτης να ξέρει το ρόλο του και ποια η θέση του μέσα στην ομάδα.

Εγώ πιστεύω σε όλους, δεν είμαι προσωπολάτρης, είμαστε ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία και τη δουλειά γινόμαστε καλύτεροι. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις και που θες να φτάσεις και να οργανώσεις τα βήματα για το επόμενο στάδιο. Δεν υπάρχουν μαγικά, είναι όλα θέμα δουλειάς.

Εγώ πιστεύω πως όπως και στη ζωή όλα τα πράγματα στηρίζονται στα απλά. Θέλω να δώσω στον παίκτη να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Για μένα αυτό είναι η βάση. Πολύ σημαντικό στην καθημερινότητα είναι η σειρά. Αυτό δίνει τη διαφορά ανάμεσα στους προπονητές. Πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση. Μας βοήθησε να γίνει καλύτερη η αξιοποίηση των παικτών που έχω στα χέρια μου η αλλαγή του συστήματος. Προσπάθησα να το μάθω όσο καλύτερα γίνεται και δόξα το Θεό τα πράγματα μας πήγαν καλά.

Στον ΟΦΗ ήμουν σε αρκετά δύσκολη θέση, για διάφορους λόγους δεν συνέχισα, στον Εργοτέλη κάναμε μια πολύ χρονιά, είχαμε καλή εικόνα. Εμάς τα αποτελέσματα είναι οι σύμμαχοί μας αλλά όταν δεν πάει κάτι καλά συνήθως αυτός που πληρώνει τη νύφη είναι ο προπονητής. Εδώ πρέπει να πω πως ο Κος Χριστοβασίλης μου έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το τρομερό. Αγαπάει την ομάδα και εγώ καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα που τόσο της αξίζει.

Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε να εκτιμήσουμε και να διαχειριστούμε το μέλλον και να κάνουμε τον προγραμματισμό μας γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όταν βγαίνει μια εικόνα κάπου στηρίζεται και σημαντικό είναι επειδή είμαστε στην αρχή του δρόμου, εάν νομίζουμε ότι φτάσαμε κάπου μετά αυτή θα ξεφτίσει και θα υποβαθμιστεί».

[Πηγή: novasports.gr]