image description

Τη νίκη πήρε ο ΑΠΟΕΛ επί του Απείθαρχου στο «Στάθης Τσανακτσής» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της MAISON Β’ ερασιτεχνικής. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ στο 1ο ημίχρονο πέτυχε και τα δύο τέρματα και στο δεύτερο χαλάρωσε, με αποτέλεσμα ο Απείθαρχος να πάρει χώρους στο γήπεδο, να ανέβει και να μειώσει στο σκορ.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο ΑΠΟΕΛ που με σκόρερ τον Γιαννόπουλο στο 28΄και 38’ έβαλε τις βάσεις για ένα εύκολο απόγευμα από νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 0-2 οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ είχαν χαλαρώσει και οι παίχτες του Απείθαρχου πήραν μέτρα στο γήπεδο και ανέβαιναν για να μειώσουν, κάτι που κατάφεραν στο 78’ με τον Δαούλα.

Πιο αναλυτικά, στο 2ο λεπτό ο Απείθαρχος απείλησε με ένα φάουλ έξω από την περιοχή με τον Ζιάρα που έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Τσόλη. Στο 25’ ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε ένα φάουλ λίγο μπροστά από την μεσαία γραμμή με τον Γκούμα Ι. που έκανε την σέντρα στην καρδιά της άμυνα και ο Πυρετσίδης απομάκρυνε πριν να γίνουν δύσκολα τα πράγματα.

Γκολ στο 28’ με τον Γιαννόπουλο που βγήκε απέναντι από τον Χασάνη, όπου δεν αστόχησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ξανά με τον Γιαννόπουλο ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 58’ ο ΑΠΟΕΛ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ριγκάνι που βγήκε μονός του με τον  Χασάνη, αλλά δεν τον κέρδισε και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι αουτ.

Γκολ για τον Απείθαρχο στο 78’ με τον Δαούλη που μπήκε από πλάγια στην περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Τα λεπτά περνούσαν και ο ΑΠΟΕΛ κλεινόταν στην άμυνα του, ενώ ο Απείθαρχος έπαιζε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο τον ΑΠΟΕΛ ακόμα και ο Χασάνης είχε βγει μέχρι την μεσαία γραμμή.

Στο 86’ ο Απείθαρχος κέρδισε ένα φάουλ λίγο μπροστά από το κόρνερ με τον Γιάννειο που έκανε την σέντρα και ο Τσουμάγκας έδιωξε με το κεφάλι.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση του ματς, χωρίς να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απείθαρχος: Χασανης, Χολέβας, Πυρετσίδης, Παναρετος, Βλάχος (Σταμούλης 70’), Τοκης (Κοντογιάννης 81’), Διβανης, Λογοθέτης (Μπόης 45’), Δαουλης, Ζιαρας, Γιαννειος

ΑΠΟΕΛ: Τσόλης, Λεύκος, Τσαπέτης, Ζουμπούλης, Τσουμάγκας, Κόκκαλης, Σερέτης, Παπανικολάου, Γιαννόπουλος (Ριγκάνι 46’ , Γκούμας Γ. 86’), Πιλιάφας, Γκούμας Ι. (Λάππας 58’).

 

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος