image description

Ο Θοδωρής Μπέριος εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο θα έληγε τον Ιούνιο του 2017! Ο 27χρονος στόπερ ήταν μέσα στα πλάνα της διοίκησης Χριστοβασίλη να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση, καθώς ήταν ένας από τους 3 παίκτες (σ.σ. άλλοι δύο είναι οι Λίλα και Ακόστα) που το συμβόλαιό του θα τελείωνε.

Ο κ. Χριστοβασίλης, που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, γι’ άλλη μια φορά κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά και απέσπασε το “ναι” του ποδοσφαιριστή που ήθελε πάρα πολύ να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Θοδωρής Μπέριος είναι καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη “Στη Λακούβα” και θα μιλήσει για το νέο του συμβόλαιο, αλλά και την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30.06.2020.

Ο παίχτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του: “Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν για μένα εύκολο να πω το ναι. Περνάω πολύ καλά στην  ομάδα και απολαμβάνω τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη ζωή στην πόλη. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου και τον κόσμο των Ιωαννίνων. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να δουλεύω σκληρά για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά.”