image description

Το βραβείο Hall Of Brands MVP παρέλαβε σήμερα ο Ζάιρο που είχε ψηφιστεί κορυφαίος παίκτης του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Την απονομή έκαναν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Θανάσης Χαρίσης, Χρήστος Μάστακας και Γιώργος Μητσιόπουλος, που είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν και στο επικείμενο παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ με την Μπαρτσελόνα.

Θανάσης Χαρίσης: «Θα μας χαρίσει κι άλλες καλές στιγμές»

«Να συγχαρώ τον Ζάιρο για το γκολ που πέτυχε. Είναι περίπτωση ικανού ποδοσφαιριστή και εξαιρετικού χαρακτήρα. Με την απόδοση που έχει θα μας χαρίσει κι άλλες στιγμές και θα κάνει υπερήφανους όλους όσοι πίστεψαν στον ερχομό του εδώ. Και η ομάδα μας μπορεί να βρεθεί σε υψηλότερα βαθμολογικά σκαλοπάτια απ’ ό,τι είναι σήμερα.

Μία ήττα δεν ακυρώνει την προσπάθεια. Κι επειδή η ομάδα βγάζει υγιές πρόσωπο, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια, γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ, αλλά και στον πρόεδρο. Αν και ακούστηκαν πολλές κουβέντες για το πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, είναι χαμηλών τόνων και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που κάνει υπερήφανους τους Γιαννιώτες σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας φέτος θα φτάσει πολύ ψηλά.

Χαιρόμαστε για ό,τι κατάφεραν τα παιδιά, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν. Κι εμείς θα θέλαμε να βρισκόταν η ομάδα σ’ αυτό το επίπεδο εκείνα τα χρόνια που παίζαμε εμείς. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι, χαιρόμαστε για τα παιδιά και η επιτυχία τους αντανακλά και στα δικά μας πρόσωπα. Ο ΠΑΣ έχει μεγάλη ιστορία, η οποία έχει αρχή και δεν ξέρουμε που θα είναι το τέλος».

 

Χρήστος Μάστακας: «Να γεμίζουμε το γήπεδο»

«Συγχαρητήρια στον Ζάιρο. Μία παράκληση από εμένα, να μην απογοητευόμαστε μ’ ένα παιχνίδι που χάθηκε. Σε προηγούμενα ματς ήταν άδεια η κερκίδα και είναι άδικο για τα παιδιά. Προχθές χάρηκα γιατί είχε περισσότερο κόσμο. Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια και τα καλύτερα έρχονται. Θα έρθουν και ήττες και ισοπαλίες, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Γενικά σαν πόλη είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Να είμαστε όλοι μαζί, η ομάδα έχει τρομερό σύνολο, καλό τιμ κι έναν πρόεδρο ήρεμο και δίπλα σε όλους. Κάνω έκκληση να είμαστε όλοι στο γήπεδο».

Για τους καλούς τερματοφύλακες που παράγει ο ΠΑΣ: «Οι επιλογές που γίνονται είναι προσεγμένες. Είναι παιδιά με ταλέντο και έχουμε έναν πολύ καλό γυμναστή τερματοφυλάκων, τον κ. Τσελιόπουλο, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. Μια ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, η ΠΑΕ το έχει καταφέρει και πιστεύω θα έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος».

 

Ζάιρο: «Το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΣ»

«Να ευχαριστήσω τους βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά είμαι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου δεν θα είχα σκοράρει εγώ.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε κάποια λάθη και να μην ξαναχάσουμε παιχνίδι όπως αυτό που χάθηκε από το πουθενά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα: «Προφανώς και νιώθω κομμάτι της ομάδας. Είμαι εδώ, δουλεύω εδώ, έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΣ και στο πως θα βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για τις αγωνιστικές διαφορές ΠΑΣ και ΠΑΟΚ που έχει διαπιστώσει ο ίδιος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη πίεση, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλω να δουλέψω εδώ».

Για το πόσο επηρεάζει η διακοπή του πρωταθλήματος τους ποδοσφαιριστές: «Δεν νομίζω ότι εμείς θα επηρεαστούμε. Είμαστε πολύ κοντά στον 2ο, έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, κερδίζοντάς το μπορούμε να προσπεράσουμε».

 

Κάλεσμα για το φιλικό με την Μπαρτσελόνα

veterans-pas-xar-mas-mhts

Στη συνέχεια οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:

Θανάσης Χαρίσης: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή να αγωνιστούμε μ’ ένα από τα καλύτερα κλαμπ παγκοσμίως, όπως η Μπαρτσελόνα. Ο σκοπός είναι διπλός. Πέραν της έλευσης της μεγάλης αυτής ομάδας είναι και ο σκοπός, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τους πρόσφυγες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο, κ. Χριστοβασίλη, γιατί κατόπιν δικών του ενεργειών γίνεται αυτό το παιχνίδι. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα και ελπίζουμε να μας τιμήσει με την παρουσία του. Θα είναι ένα πρωτόγνωρο θέαμα για μας. Τέτοια ονόματα μεγάλου βεληνεκούς έρχονται στην πόλη μας για να τους φιλοξενήσουμε».

Για τους βετεράνους που θα παίξουν με τον ΠΑΣ: «Ο σύλλογος έχει ένα καταστατικό και τηρείται κατά απόλυτο βαθμό. Τα παιδιά που αγωνίζονται σε όλα τα ματς έχουν τον κύριο λόγο, κανέναν όμως δεν αποκλείουμε. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής μας ο κ. Παπαχρήστου».