image description

Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια TAE KWON-DO I.T.F. Δημητρίου Θωμαΐς, που μας χάρισε στιγμές χαράς και συγκίνησης με τις πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες της επί σειρά ετών, με λύπη εγκαταλείπει την αγωνιστική της καριέρα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις της, καθώς και οι συνεχείς τραυματισμοί, ήρθαν να δώσουν τέλος στην  πορεία της σαν αθλήτρια ,αλλά να θέσουν τα θεμέλια για ένα νέο ξεκίνημα. Η αθλήτρια Θωμαΐς Δημητρίου, κάτοχος διπλώματος προπονήτριας Γ΄ κατηγορίας ήδη έχει αναλάβει ενεργό δράση ως προπονήτρια στην αθλητική ομάδα του Απολλωνείου Γυμναστηρίου και του Titans Gym. Παράλληλα με την προπονητική της καριέρα η Δημητρίου Θωμαΐς θα επιχειρήσει να δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της διαιτησίας. Ήδη μάλιστα συμμετείχε ως διαιτητής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Λίγα λόγια από την Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια:

«Η αγάπη μου για το TAE KWON-DO παραμένει απέραντη. Δεν ξέρω πόσες νίκες μπορώ να επιτύχω ακόμα. Το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσω να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση. Είτε ως προπονήτρια, είτε ως διαιτητής. Αυτή είναι άλλωστε και η χαρά του αθλητισμού-πρωταθλητισμού. Οι προτεραιότητές μου πλέον έχουν αλλάξει, αφού στόχος μου είναι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μου να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν τη δασκάλα τους. Αυτό θα είναι και το μεγάλο μου στοίχημα. !

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γεώργιο Παπαδιώτη για την εμπιστοσύνη του, τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του που μοιράστηκε μαζί μου όλα αυτά τα 21 χρόνια, καθώς και για την βοήθεια του να εκπληρώσω τους στόχους μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τις τρεις κόρες μου για την στήριξή τους, την υπομονή και την κατανόηση τους».