image description

Χωρίς τους Ναδάλες και Μπουκουβάλα, που από χθες είχαμε σημειώσει ότι ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους με τον Λεβαδειακό, λόγω τραυματισμών, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εξ’ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (17:15). Τις θέσεις των δύο αυτών βασικών παικτών, θα πάρουν οι Καρανίκας και Κούτρης, ενώ στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάκος, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος από τους 3 επιθετικούς δεν θα ξεκινήσει βασικός. Πλην των Μπουκουβάλα και Ναδάλες, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι: Κολιοφούκας, Μαυροπάνος, Μασούρας, Νικολιάς και Φερεφελής.

Η ευχάριστη, όμως, είδηση είναι ότι επιστρέφει ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση, ο Νόε Ακόστα, που για τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναίκό στην Λεωφόρο στις 18 Σεπτεμβρίου. Χρειάστηκε, δηλαδή, 2 μήνες για να ξεπεράσει τους δύο διαφορετικούς τραυματισμούς που είχε, αρχικά στον προσαγωγό και στη συνέχεια η θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Σκόνδρα και Τζημόπουλο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.