image description

Η ομάδα μπάσκετ των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας του νομού Ιωαννίνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η «Φλόγα».

Η ομάδας μας αναγνωρίζοντας πως πέρα από την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, η διοργάνωση του 2ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης νομού Ιωαννίνων, μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο και στο κομμάτι της ευαισθητοποίησης της γιαννιώτικης κοινωνίας προχώρησε σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της “Φλόγας” στα Ιωάννινα προκείμενου να ενισχύσει τη δράση του.

Το λογότυπο της Φλόγας θα… κοσμεί την εμφάνιση της ομάδας των Μ.Μ.Ε. ενώ όλοι οι εργαζόμενοι-παίκτες θα προωθήσουν τόσο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και πριν και μετά από αυτή τις δράσεις του Συλλόγου έχοντας την βεβαιότητα πως τόσο οι υπόλοιπες ομάδες όσο και ολόκληρη η γιαννιώτικη κοινωνία θα ακολουθήσουν στηρίζοντας κι αυτοί από την πλευρά τους ενεργά την προσπάθεια αυτή.

***
Λίγα λόγια για την Φλόγα
Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

ΦΛΟΓΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Νότη Μπότσαρη 2α
Τηλ: 26510 38212, 6937 179941