image description

Δεν ξέρουμε αν κάπου εκεί κατά τον Μάιο… ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει μετά από 9 αγωνιστικές στη Super League να φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα στο +2 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και στο +3 από τον Πανιώνιο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ούτε παραγγελία να ήταν! Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη και έχασαν έδαφος σε σύγκριση με τα Γιάννινα, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από την Ξάνθη κι έμεινε στους 11, ο Ολυμπιακός «γκέλαρε» εντός έδρας με την Κασσιόπη και είναι στο +5 από τον ΠΑΣ, ενώ χθες ο Αστέρας Τρίπολης, που παραμένει πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αναδείχτηκε ισόπαλος με την Λάρισα.

Το πρωτάθλημα, βέβαια, έχει ακόμα πολύ δρόμο, αλλά μόνο και μόνο ότι ο ΠΑΣ είναι τόσο ψηλά μετά από 9 αγωνιστικές, παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια του και όμορφο ποδόσφαιρο, αποδεικνύει ότι τουλάχιστον μέσα στην πεντάδα δικαιούται να ελπίζει ότι θα βρεθεί.

Όσο για εκείνους που έσπευσαν να κριτικάρουν αρνητικά τις 39 «γιόμες» στο ματς του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό, σ’ ένα ματς που κρίθηκε από διαιτητικό λάθος, να τους επισημάνουμε ότι σήμερα ο Ολυμπιακός έκανε 55 γεμίσματα απέναντι στην Κασσιόπη…!