image description

Λίγος χρόνος προετοιμασίας, μικρή ξεκούραση και ταξίδι για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, που αναχωρούν για Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο (Τρίτη) είναι ώρα κυπέλλου και οι «κυανόλευκοι» δοκιμάζονται με τον πρωτοπόρο της Football League, Αγροτικό Αστέρα.

Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΣ και αμέσως μετά ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή και όπως ήταν αναμενόμενο, αποφάσισε να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες, ενώ οι «μικροί» που θα είναι στην αποστολή είναι οι Μαυροπάνος, Μασούρας και Κολιοφούκας.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξε να ξεκουράσει τους Περιστερίδη, Κόντε, Ναδάλες που είναι και τραυματίας, Τζημόπουλο και Λίλα, που έχουν ταλαιπωρηθεί με τα ταξίδια των εθνικών ομάδων, Κοζορώνη που παίζει με ελάχιστες ανάσες από τα ματς της Ευρώπης και Κούτρη που έπαιξε 2 ματς σερί τις τελευταίες.

Έτσι στην αποστολή είναι οι: Ακόστα, Μασούρας, Ζάιρο, Κολιοφούκςα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Δώνης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Φερφελής και Σκόνδρας. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.