image description

Τι κι αν είναι αντίπαλοι πλέον στα γήπεδα, η αναγνώριση και ο σεβασμός που τρέφουν προς τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάββας Παντελίδης, ο Μάρκος Βελλίδης, ο Χάρης Χαρίσης και ο Νίκος Κοροβέσης, δεν κρύβονται. Ο κ. Χριστοβασιλης συναντήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα με τον προπονητή του Ηρακλή και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΣ στον “Δικέφαλο του Βορρά” και τα είπαν φυσικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, την πορεία του, αλλά και τις εξελίξεις που υπάρχουν στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα. Ο κ. Παντελίδης δεν είχε βέβαια την ευκαιρία να δει κάποιον από τη βασική ενδεκάδα, πλην των Μιχαήλ και Ακόστα, αλλά τουλάχιστον είδε αρκετά γνώριμα πρόσωπα και στα αποδυτήρια.

Για τον Μάρκο Βελλίδη είναι περιττό να τονίσουμε την αδελφική φιλία που τον συνδέει με τον κ. Νιαρχάκο, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι Χαρίσης και Κοροβέσης κρατούν άρρηκτους δεσμούς με τους πρώην συμπαίκτες τους και την πόλη των Ιωαννίνων.

Από το πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έλλειψε ούτε ο γνωστός δικηγόρος, Γιώργος Βήτας, που προσπαθεί να μη χάνει παιχνίδι των Ηπειρωτών.