image description

Γεμάτη χαμόγελα επέστρεψε η αποστολή του μπασκετικού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που ταξίδεψε στην Παραμυθιά με 4 τμήματα των ακαδημιών της για αναμετρήσεις με τμήματα αντίστοιχης ηλικίας της τοπικής εκεί ομάδας.
Οι ομάδες ΠΑΙΔΩΝ, ΠΡΟΜΙΝΙ 1, ΠΡΟΜΙΝΙ 2 και ΠΡΟΜΙΝΙ 3 πάτησαν παρκέ και χάρηκαν τους αγώνες, ενάντια στους αθλητές και αθλήτριες του φιλικού προς τον ΠΑΣ σωματείου της ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.

Η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ένα μεγάλο ευχαριστούμε προς τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας για την άψογη για ακόμα μία φορά φιλοξενία τους, την οποία και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε στην πρώτη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι της Παραμυθιάς ζήτησαν συγνώμη για τη λάθος συνεννόηση που έγινε και που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστούν με μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές στο φιλικό με το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ 3 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κάτι που δε χάλασε καθόλου όμως την όρεξη των μικρών αθλητών με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι!

Ήδη οι δύο ομάδες και οι υπεύθυνοί τους κανόνισαν να προγραμματιστεί εκ νέου νέα σειρά φιλικών αγώνων στο προσεχές διάστημα, στην οποία αυτή τη φορά το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ 3 θα αγωνιστεί απέναντι σε αθλητές/τριες της ίδιας ηλικίας, ενώ συμφωνήθηκε να γίνει και αγώνας για το τμήμα JUNIOR με αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2009-10».