image description

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Εργατικού Αθλητικού Συλλόγου (Ε.Α.Σ) ΜΑΧΗΤΗΣ Ιωαννίνων, ευχαριστεί όλους όσους συλλυπήθηκαν και συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συναγωνιστές του προέδρου μας Σωτήρη Μανούση, που έφυγε άδικα και πρόωρα από δίπλα μας, τα ξημερώματα της Κυριακής, 11 Δεκέμβρη.

Σωτήρη, ήσουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου υπόδειγμα πρωτοπόρου αγωνιστή, υπόδειγμα μαχητή. Στην καθημερινή σου πρακτική ήταν η οργάνωση του αγώνα των συναδέλφων σου οικοδόμων. Η εργατιά των Ιωαννίνων εκτίμησε το ποιόν σου, την συνεπή αγωνιστική δράση και την αυταπάρνησή σου, στους πολυάριθμους αγώνες της εργατιάς της Ηπείρου και σε εξέλεξε πρόεδρο του συνδικάτου οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων.

Το πάθος σου για το ποδόσφαιρο και η θέλησή σου να πάει ο αθλητισμός εκεί που ανήκει, στις γειτονιές, στους εργάτες, στους ανέργους, ως μια διέξοδος αναψυχής και άσκησης, σε έκανε μπροστάρη στην δημιουργία του πρώτου Εργατικού Αθλητικού Συλλόγου. Από το μετερίζι του προέδρου, συμμετείχες και εδώ ενεργά στα ποδοσφαιρικά ζητήματα αλλά και στην οργάνωση του αγώνα σε αυτό το νέο κύτταρο πάλης, για την αποδόμηση της παθητικότητας και της μοιρολατρίας στους αθλητές-εργάτες, και την ανάδειξη της αξίας της μη-παραίτησης, την αξία της ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Αυτόν τον αγώνα, εμείς οι φίλοι και οι συνάδελφοί σου, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, μέχρι την τελική νίκη.

ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΜΑΧΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ