image description

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και ακόμα περισσότερο από το απόλυτο των νικών στα τρία παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδος ήταν ο Γιάννης Πετράκης, που στη συνέντευξη τύπου απένειμε και τα εύσημα στην Καλλονή για την εμφάνισή της.

Από την πλευρά του ο κ. Γαβαλάς, παρά την ήττα θεώρησε την εμφάνιση πολύ καλή, που θα δώσει ψυχολογία και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Πετράκης:

«Το σημαντικό για μας σήμερα ήταν ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας πετύχει το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που παίξαμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε κίνητρο, επειδή οι παίκτες του ήθελαν να δείξουν πράγματα. Έκαναν καλή εντύπωση, μας δυσκόλεψαν αρκετά και έδειξαν ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο».

 

Δημήτρης Γαβαλάς

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα και διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή. Από την πλευρά μας δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν σήμερα τα παιδιά. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά μας, να γίνουμε ακόμα πιο σοβαροί και ήταν μια καλή ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι εν όψει Κυριακής, που παίζουμε στην Σπάρτη, ώστε να φτιάξουμε ψυχολογία για το παιχνίδι αυτό».

Ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στον πάγκο: «Είναι θέμα διοίκησης. Εγώ είμαι στρατιώτης της ομάδας και ό,τι αποφασίσει και μου πει η διοίκηση, θα κάνω».