image description

Σε ένα γήπεδο όπου οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ήταν άθλιες με θερμοκρασία στους 5ο C και με ένα γήπεδο που δεν είχε ούτε δείγμα εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης το μόνο που παρακαλούσες ήταν πότε θα τελειώσει ο αγώνας για να φύγεις και να μην έχεις κανένα τραυματισμό.

Το αν θα έπρεπε να γίνει ή όχι ο αγώνας ας το κρίνουν  αυτοί που επιτρέπουν σε τέτοια γήπεδα να διεξάγονται αγώνες Α2 Εθνικής κατηγορίας με τέτοιες συνθήκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΕΟΣ ήταν καλύτερη και σίγουρα πιο προσαρμοσμένη στις πολικές συνθήκες του παιχνιδιού και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκαμψε την αντίσταση των κοριτσιών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες του παιχνιδιού.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(3-0): 25-18, 25-18, 25-19

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Ανεσιάδου, Αρμουτάκη, Νικούλη, Βουγιουκλίδου, Παλτιμσιζόγλου(λ), Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Παπακώστα, Μοσχοπούλου, Σταφυλίδου, Παπαδοπούλου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Διαμάντη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν.(λ), Βολυράκη.

Διαιτητές: Μαυρίδης(Α), Πεχλίδης(Β), Γούβαλη(Σ)