image description

Ως τη χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΣ χαρακτήρισε τη σημερινή κόντρα στην ΑΕΚ ο Θέμης Τζημόπουλος, που συμπλήρωσε ότι οι εντολές του κ. Πετράκη πήγαν στράφι. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ΠΑΣ κυνήγησε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο την ισοφάριση, ήταν το μόνο θετικό που κρατάει ο υπαρχηγός της “κυανόλευκης” ομάδας.

«Όταν ισοφαρίζεις στην τελευταία φάση του αγώνα και το τελευταίο δευτερόλεπτο, σου δίνει ένα αίσθημα ευχαρίστησης, αλλά με τη σημερινή μας εμφάνιση μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούμε να είμαστε. Νομίζω ότι είναι το χειρότερο παιχνίδι για την ομάδα μου. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος έμεινε με 10 παίκτες από το 10ο λεπτό. Η τύχη μας βοήθησε, γιατί η ΑΕΚ δεν σκόραρε με το πέναλτι. Στο β’ ημίχρονο ο προπονητής μας έδωσε κάποιες εντολές, αλλά πήγαν στράφι με το γκολ που δεχτήκαμε. Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είναι το μόνο θετικό που κρατάω και πιστεύω με τον καινούργιο χρόνο να αλλάξουμε πρόσωπο.

Κληθείς να κάνει έναν απολογισμό του 2016 για τον ΠΑΣ, μιας και ήταν το τελευταίο παιχνίδι για φέτος, είπε: «Ήταν μια πετυχημένη χρονιά, βγήκαμε πρώτη φορά στην Ευρώπη, είχαμε καλή παρουσία και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας βρει πάλι έτσι. Καλές γιορτές σε όλους».