image description

Έγινε η κλήρωση του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ν. Ιωαννίνων, στο αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ιωαννίνων, παρουσία του αναπληρωτή προέδρου του ΤΕΙ Ηπείρου Γιάννη Γκανά, εκπροσώπων των ομάδων που παίρνουν μέρος, αλλά και κόσμου που μετέτρεψε την κλήρωση σε γεγονός.

Η κλήρωση ανέδειξε τους ομίλους των δύο φάσεων του πρωταθλήματος που ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2017. ΟΙ όμιλοι έχουν ως εξής:

Για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος :

Α’ Όμιλος
1.       Οικονομολόγοι
2.       ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
3.       ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
4.       Επαγγελματίες Υγείας
5.       TERRACOM
6.       Εστίαση

 

Β’ Όμιλος
1.       NATECH
2.       Ιατρικοί Επισκέπτες
3.       ΝΕΜΕΣΙΣ
4.       ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
5.       Έμποροι
6.       ΟΤΕ
7.       ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ

 

Για τη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος :

Για την Β’ Φάση στην οποία θα προκριθούν επτά (7) ομάδες από τους δύο ομίλους της Α’ Φάσης και θα τοποθετηθούν στους Ομίλους βάσει της βαθμολογικής κατάταξής τους :

Γ’ όμιλος
1.       ΔΩΔΩΝΗ
2.       Πυροσβέστες
3.       ΙΚΕΑ
4.       2ος Α’Ομίλου
5.       ΤΕΙ-Πανεπιστήμιο
Δ’ όμιλος
1.       Μηχανικοί
2.       Εκπαιδευτικοί
3.       ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
4.       2ος Β’Ομίλου
5.       Νικητής Αγώνα (3ος Α’Ομίλου Vs 4ος Β΄Oμίλου)

Ε’ όμιλος
1.       Δικηγόροι
2.       Τραπεζικοί
3.       Δημοτικοί Υπάλληλοι
4.       1ος Α’Ομίλου
5.       Νικητής Αγώνα (Ηττημένος Αγώνα Α3-Β4 Vs Ηττημένος Αγώνα Α4-Β3)
Ζ’ όμιλος
1.       Αστυνομικοί
2.       ΠΙΝΔΟΣ
3.       ΜΜΕ
4.       1ος Β’Ομίλου
5.       Νικητής Αγώνα (4ος Α’Ομίλου Vs 3ος Β’Oμίλου)

 

Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο κ. Θανάσης Παππάς, ταμίας του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος, είπε μεταξύ άλλων:

«Το 2ο πρωτάθλημα έχει υπερδιπλάσιες ομάδες από πέρυσι. Αυτό δείχνει ότι η πόλη μας αγκάλιασε το εγχείρημα. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να είναι επιτυχημένο και το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα. Κάνουμε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσουμε όσο πιο πολλούς φορείς μπορούμε στην πόλη, γιατί διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια το άθλημα του μπάσκετ έχει μείνει πίσω. Δεν υπάρχουν υποδομές, ο αριθμός των παιδιών στις ακαδημίες, εν συγκρίσει με τον πληθυσμό της πόλης, είναι μικρός και γι αυτό θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες από όλους τους φορείς. Χρειάζονται κλειστά γυμναστήρια καινούργια και επισκευές στα ήδη υπάρχοντα, για να μπορέσουμε να δώσουμε τη θέση που αξίζει στο μπάσκετ, και στα Γιάννενα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πόλεις μικρότερες που έχουν ομάδες ακόμα και στην Α1».

Ευχαριστούμε πολύ το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο για τη φιλοξενία, το ΤΕΙ Ηπείρου για την υποστήριξη και την παρουσία του στην κλήρωση, καθώς και όλους και όλες που ήρθαν και στο τέλος, πήραν και ένα μικρό χριστουγεννιάτικο κέρασμα στο ωραίο απόγευμα της Δευτέρας.