image description

Καθ’ οδόν για Θεσσαλονίκη είναι η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, που αναχώρησε από τις 10 το πρωί για τη συμπρωτεύουσα και από εκεί θα πετάξει για τα Χανιά. Ο ΠΑΣ αγωνίζεται για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πλατανιά την Τετάρτη στις 17:15.

Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα περιλάμβανε η σημερινή τελευταία προπόνηση, από την οποία απουσίασαν οι γνωστοί από χθες Γαρουφαλιάς και Λίλα, αλλά και ο Μπέριος, που είναι τραυματίες. Επιπλέον, ο κ. Πετράκης προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τους Τζημόπουλο και Πασχαλάκη, αφενός για λόγους ξεκούρασης, αφετέρου για να κάνει αποθεραπεία ο δεύτερος εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού που είχε στην Τούμπα στο τέλος του ματς. Επίσης δεν ταξιδεύει στα Χανιά ο Δώνης, που αυτές τις μέρες ολοκληρώνει τη μεταγραφή του με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό στον Ηρακλή.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Κόντε, παρότι έχει κάνει μόνο 2 προπονήσεις τις τελευταίες 20 μέρες. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ακόστα, Μαμπούλου, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Κόντε, Μαυροπάνο, Κολιοφούκα, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Ζάιρο, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Μασούρα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.