image description

Όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ήταν αδύνατον να πετάξει η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Θεσσαλονίκη στα Χανιά έχει στη διάθεσή της η “κυανόλευκη” ΠΑΕ. Υπάρχουν έγγραφες βεβαίωσεις από την αεροπορική εταιρία και τον αερολιμενάρχη της Θεσσαλονίκης, ότι ακυρώθηκε η πτήση, αλλά και τον αερολιμενάρχη Ιωαννίνων για τις ακυρώσεις πτήσεων Ιωάννινα-Αθήνα χθες και σήμερα. Όπως έχει συμβεί και σ’ άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, ο ΠΑΣ θα κληθεί σε απολογία, θα καταθέσει τα δικαιολογητικά και θα διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία, πιθανότατα στις 26 Ιανουαρίου που θα γινόταν το επαναληπτικό.

Επειδή υπήρξαν κάποιες φήμες ότι μπορεί ο Πλατανιάς να κάνει ένσταση, τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. Οι άνθρωποι των Χανίων ξεκαθάρισαν και σε δημοσιογράφους, αλλά και στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δεν έχουν καμία τέτοια διάθεση, καθώς στη θέση του ΠΑΣ θα μπορούσαν να βρεθούν οι ίδιοι. Κι όλα αυτά, παρά την οικονομική ζημία για τους ίδιους, γιατί θα πρέπει να ακυρώσουν τα εισιτήρια για το επαναληπτικό παιχνίδι, τα οποία είχαν ήδη βγάλει.

Σχολαστικοί μέχρι… αηδίας ήταν πάντως οι διαιτητές του αναβληθέντα αγώνα, που έκαναν κανονικά την προθέρμανσή τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα και στη συνέχεια πήγαν να συντάξουν το φύλλο αγώνα…