image description

Τα πολλά συνεχόμενα ματς και η εναλλαγή συναισθημάτων, δεν επιτρέπουν στον ΠΑΣ Γιάννινα να χαρεί για πολύ τη σημερινή του νίκη, όπως σημείωσε στις δηλώσεις του στη NOVA ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ, που αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον πατέρα του που πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, γιατί αυτό το γήπεδο δεν είναι για ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έχουν πει για το γήπεδο θα έχουν δίκιο κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν τιμάει την ομάδα μας.

Στα αγωνιστικά, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε μόνο μία ήττα εκτός έδρας, είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς είχαμε ανάγκη τους 3 βαθμούς. Δύσκολη ομάδα, δύσκολο τερέν, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Συνεχίζουμε. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε για πολύ.

Εμείς έχουμε μάθει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν μας νοιάζει που είμαστε τώρα, στο τέλος έχει σημασία να είμαστε εκεί που πιστεύουμε εμείς ότι πρέπει να βρισκόμαστε. Υπάρχει ένας Γολγοθάς παιχνιδιών. Υπάρχουν συνεχώς εκπλήξεις, που είναι καλές για το πρωτάθλημα μας. Χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά και να συνεχίσουμε.

Σ’ ένα τέτοιο γήπεδο η κούραση είναι διπλή και τριπλή. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα με κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Είχα καιρό να σκοράρω στο πρωτάθλημα είναι η αλήθεια. Δεν με νοιάζει βέβαια ποιος θα βάλει το γκολ. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, που δεν ήταν καλά στην υγεία του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι γερός. Ήταν ό,τι λιγότερο μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν».