image description

Πέρασε από χίλια κύματα, αλλά σήμερα φτάνει η ώρα του κυπέλλου για Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πρώτο παιχνίδι της Γ’ φάσης του θεσμού. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε πριν 2 εβδομάδες να ταξιδέψει στην Κρήτη και χρειάστηκε να πάρει το «ok» της Πειθαρχικής, ότι ήταν δικαιολογημένα «απών», χθες είδε την πτήση του να καθυστερεί για 1 ώρα, λόγω φάρσας για βόμβα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και όταν πάτησε Χανιά, στην άλλη άκρη του νησιού (Λασήθι) έκανε σεισμό 5,5 Ρίχτερ! Όλες αυτές οι συμπτώσεις μαζί ίσως να είναι για καλό και η ομάδα να έχει καί την τύχη με το μέρος της, αλλά και την ικανότητα, να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό αγώνα.

Ο κ. Πετράκης έχει τονίσει πολλές φορές ότι το κύπελλο είναι ευκαιρία διάκρισης και θέλει να προχωρήσει με την ομάδα όσο πιο μακριά μπορεί. Έτσι για τον ΠΑΣ θα είναι ένα παιχνίδι που θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει βέβαια και κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλη έκταση όπως έγινε στη φάση των ομίλων.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος, Κόντε και Ζάιρο. Στην αποστολή μετέχουν και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ, πλην των Μαμπουλού και Κολιοφούκα. Ο Γαλλο-Κονγκολέζος λόγω ενός τραυματισμού θα χάσει και το ματς στο Περιστέρι και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο Πλατανιάς από την πλευρά του ήταν τυχερός που δεν έγινε το παιχνίδι πριν 2 εβδομάδες, που είχε 7 απουσίες βασικών παικτών. Αυτήν τη φορά θα λείψει μόνο ο Στανισάβλιεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Πριντέτα, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μαραγκός, Μενδρινός, Ντεβέσα, Ντίνας, Παπανικολάου, Ζίκο, Γουνδουλάκης, Μανούσος και Σίγκνεβιτς

 

Μπλάνας ο «ρεφ»

Στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας) για να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, που θα ξεκινήσει στις 17:15 μ.μ.

Βοηθοί θα είναι οι Βλάσσης (Λασιθίου) και Τζαφολιάς (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μπέγκος (Αργολίδας).