image description

Ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής συγχαίρει όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά τζούντο «ΠΑΤΡΙΔΑ» που διεξήχθη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο αθλητικό πάρκο ΕΚΟ  στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές από τη Γεωργία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Τουρκία.

Ο Α.Σ. Νικηφόρος Ανατολής Ιωαννίνων κατέκτησε τρία χρυσά με τους Άρη Ζάραγκα στα 50 κιλά των Παίδων Α, την Μαρίνα Αγγέλη στα 57 κιλά των Νεανίδων, και τον Δημήτριο Διαμάντη στα 30 κιλά των Τζούνιορ Α.

Τα πέντε ασημένια μετάλλια πήραν οι Χρήστος Τασιόπουλος στα 60 κιλά των Εφήβων, Ρέιτ Μάθιου Γεωργούλας στα 66 κιλά των Εφήβων, Ρέιτ Πέτρος Γεωργούλας στα 81 κιλά των Εφήβων, Βασίλειος Λαγός στα 55 κιλά των Παίδων Α, και Παναγιώτης Διαμάντης στα 33 κιλά των τζούνιορ Α ενώ τα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Αννίτα Τασιοπούλου στα 45 κιλά των κορασίδων Β και ο Νάνι Τάρεκ στα 81 κιλά των Ανδρών. Σύμφωνα με τον προπονητή του συλλόγου κρίνεται μία πολύ καλή εμφάνιση που μαρτυρά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών. Παρά το βαθμό δυσκολίας των αναμετρήσεων οι αθλητές του Νικηφόρου κατέκτησαν παιχνίδια και πλασαρίστηκαν στην πλειονότητά τους σε οκτώ τελικούς.

Η προσπάθεια συνεχίζεται σκληρά ενόψει και των προσεχών πανελληνίων πρωταθλημάτων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι με την ομάδα του Α.Σ. Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων αγωνίστηκε και ο Σύριος πρόσφυγας και αθλητής του τζούντο Τάρεκ Νάνι (πρωταθλητής Συρίας στην κατηγορία των Νέων Ανδρών για το έτος 2013.

*Στη φωτογραφία (πάνω) είναι ο Σύριος αθλητής Νάνι Τάρεκ με τον προπονητή Μπάμπη Ζάραγκα