image description

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Ιωαννίνων, που δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον ΑΓΣΙ. Έτσι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής  και τον Α’ όμιλο, νίκησε με 3-0 σετ: 25-8 25-10 25-8

Ηρακλής Ιωαννίνων: XPYΣANΘH ΣABBAOΓΛOY, ANAΣTAΣIA PAΠTH, ΦOIBH KAPATZOΓΛOY, BIKY ΔHMHTPEΛOY, EIPHNH ΣIOPENTA, ΘAΛEIA MΠOZIOY, ΦANH AΔAMOY L, NATAΛIA ΘEOΔΩPAKH, AΛEΞIA ZABOΓIANNH L, ΔHMHTPA ΣIMΠA, KΛEIΩ ΠAΠΠA, MYPΣINH ANAΣTAΣOYΛH, MAPINA ΠAΠAΓEΩPΓIOY, ΓΩΓΩ TAΣOYΛA.

Την Κυριακή ο Ηρακλής έδωσε ένα ακόμα παιχνίδι, εξ’ αναβολής με τη Βολίδα Κέρκυρας αυτήν τη φορά, το οποίο δεν είχε διεξαχθεί στις 4/12 λόγω απεργίας των ναυτεργατών. Το παιχνίδι αυτό έγινε στο κλειστό της Ηγουμενίτσας, λόγω του ότι δεν υπήρχαν ελεύθερες ώρες στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ! Ο Ηρακλής πέτυχε μία ακόμα εύκολη νίκη με 3-0 σετ: 25-12 25-10 25-8

Ηρακλής Ιωαννίνων: XPYΣANΘH ΣABBAOΓΛOY, ANAΣTAΣIA PAΠTH, KΛEIΩ ΠAΠΠA, BIKY ΔHMHTPEΛOY, EIPHNH ΣIOPENTA, ΦOIBH KAPATZOΓΛOY, ΦANH AΔAMOY L, NATAΛIA ΘEOΔΩPAKH, AΛEΞIA ZABOΓIANNH L, MAPINA ΠAΠAΓEΩPΓIOY, MYPΣINH ANAΣTAΣOYΛH, ΔHMHTPA ΣIMΠA.

Ο Ηρακλής μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο είναι 1ος στη βαθμολογία με 27 βαθμούς και 27-1 σετ! Οι δύο πρώτοι των 2 ομίλων σχηματίζουν στη συνέχεια έναν νέο όμιλο και μεταφέρουν τη βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια στο νέο όμιλο. Έτσι, 1ος θα είναι ο Ηρακλής με 6 βαθμούς και 6-0 σετ, 2ος ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας με 5 βαθμούς και 6-2 σετ, 3ος ο ΓΣ Άρτας με 1 βαθμό και 2-6 σετ και 4η η Φ.Ε. Ιωαννίνων χωρίς βαθμό και 0-6 σετ. Ο 1ος των play-offs θα παίξει αγώνα μπαράζ με τον 1ο από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη για την άνοδο στην Α2 των γυναικών.