image description

Σε μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση θα λάβει μέρος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω των ομάδων υποδομής της. Ο κ. Χριστοβασίλης δήλωσε συμμετοχή μίας μικτής ομάδας Κ-20 και Κ-17, με τη συμμετοχή ενδεχομένως και κάποιων επαγγελματιών κάτω των 20 ετών, η οποία θα λάβει μέρος στο ViareggioCup στην Ιταλία.

Στο φημισμένο αυτό τουρνουά λαμβάνουν μέρος οι Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Νάπολι, Φιορεντίνα, Μπολόνια , Ζενίτ, Αιντχόφεν και άλλες γνωστές ομάδες από την Ευρώπη και όχι μόνο, με τον ΠΑΣ να έχει τοποθετηθεί ήδη στον ίδιο όμιλο με αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Σε μια μεγάλη διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση για νέους που είναι γεννημένοι από το 1997 έως το 2000 (U-21) θα πάρει μέρος ο ΠΑΣ.

Το ViareggioCup διοργανώνεται εδώ και 69 χρόνια με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων συλλόγων από την Ιταλία και όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη στον όμιλο της με την Inter (IT), την L.I.A.C. New York και την Spal (IT) ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα βρει στο δρόμο της ομάδες όπως οι Juventus, Milan, Zenit, Eindhoven, Napoli, Bologna, Fiorentina, Atalanta και Bruges.

Τα παιχνίδια του ομίλου μας θα διεξεχθούν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, την Τετάρτη 15 Μαρτίου και το Σάββατο 18 Μαρτίου.