image description

Τον Λεβαδειακό τον έφερε σε δύσκολη θέση, με τον Χριστόπουλο να μην μπορεί να τον συνεφέρει, ωστόσο η Βέροια διέκρινε στο πρόσωπο του Ράτκο Ντόστανιτς τον τεχνικό που θα μπορέσει να σώσει εκείνη. Ο 52χρονος προπονητής θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο της «βασίλισσας του βορρά», με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι δεδομένη εδώ και αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει από τη στιγμή που αποχώρησε ο Θωμάς Γράφας, αλλά περίμεναν να δουν τα αποτελέσματα στον πάγκο με τον Αποστόλη Τερζή. Ωστόσο, αυτά δεν ήταν τα επιθυμητά και ο πρόεδρος της Βέροιας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, επέλεξε τον Σέρβο κόουτς για να οδηγήσει την ομάδα στη σωτηρία.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ratko Dostanic.

Ο 57χρονος Σέρβος προπονητής, που επιστρέφει στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» μετά από 2,5 χρόνια περίπου, θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο κυριακάτικο (19/02) παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (17:15).

Ο Ratko Dostanic, που γεννήθηκε στις 25/10/1959 στην πόλη Λούτσανι της Σερβίας, έκανε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής –κυρίως- στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες, ενώ στον πάγκο της Βέροιας, εκτός από τη σεζόν 2013-’14, κάθισε και την αγωνιστική περίοδο 2007-’08.