image description

Άλλο ένα βραβείο εξασφάλισε ο Πέδρο Κόντε, που έτσι όπως πάει θα πάρει στο σπίτι του το βραβείο best goal της Super League! Το υπέροχο γκολ της ισοφάρισης στον Πλατανιά ψηφίστηκε με ποσοστό 32,68%, ενώ στη δεύτερη θέση έμεινε ο Θανάσης Ανδρούτσος με ποσοστό 20,65%. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μοχάμεντ Μπεν με 12,76%.

Ο Κόντε πήρε το 24.44% των ψήφων του κοινού και το εντυπωσιακό 40.91% της επιτροπής. Πέμπτο σε ψήφους ήταν το γκολ του Τζημόπουλου με 8,91%.

Ο Κόντε είχε πάρει το βραβείο best goal και για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, ενώ αυτό είναι συνολικά το έκτο βραβείο της σεζόν για τον «Άγιαξ της Ηπείρου»! Τα προηγούμενα ήταν τα Best Goal των Γιάκου με την Λάρισα, Κοζορώνη με την Βέροια, Κόντε με Ατρόμητο και τα βραβεία MVP του Μαμπουλού με τον Παναιτωλικό και του Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ αναδείχθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, κατέβασε… ρολά στο ματς με τον ΠΑΟΚ kai συγκέντρωσε ποσοστό 20,96% στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Μάρκους Μπεργκ και Θανάση Ανδρούτσο αντίστοιχα.