image description

Μπορεί ο ΠΑΣ Κράψης να είχε περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς, μπορεί δυο λεπτά πριν το φινάλε να κέρδιζε, αλλά αυτή που… χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η Ελεούσα, καθώς με γκολ του Βελτίστα στο 88’ πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Με αυτή την ισοπαλία η Ελεούσα έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Κράψης έφτασε τους 18 βαθμούς, όμως έχασε την ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτα 20 λεπτά θύμισαν… Πρέμιερ Λιγκ.  Στο 6’ ο Πασχάλης έβαλε μπροστά στο σκορ την Ελεούσα, αλλά ο Αλεξίου με δυο προσωπικά γκολ στο 14’ και στο 20’ γύρισε… τούμπα το παιχνίδι. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα πανηγυρίσουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ήρθε ο Βελτσίστας να τους χαλάσει τα σχέδια. Στο 89’ ο Κάτσενος Ε. αποβλήθηκε για τον ΠΑΣ Κράψης και στο ίδιο λεπτό ο Βελτσίστας σκόραρε και χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Κράψης: Κάτσενος Μ., Λούπας (72’ Χατζηστεργίου), Καλές, Παλιάγκας, Συνοδινός, Αντωνίου, Γούλας (55’ Κουκοδήμος), Μασούρας, Αλεξίου, Γιαννακούλης, Ζήσης (81’ Κολοβός)

Θύελλα Ελεούσας: Γεωλδάσης, Γιώτης, Πότσης, Ρόγκας (70’ Ταχίρι), Οικονόμου Γ., Πασχάλης Χ., Κωνσταντινίδης, Οικονόμου Π. (58’ Βελτσίστας), Σοφιάς, Νούγιας, Πασχάλης Ε.

Διαιτητής: Πάνος Ι.
Α’ βοηθός διαιτητή: Κοττορός Ε.
Β’ βοηθός διαιτητή: Γκανάτσιου Ε.