BOOKSPOT

Παρουσία Γραμμένου η κοπή πίτας της ΕΠΣ Ηπείρου

0

Την κοπή της πίτας της πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία παράλληλα απένειμε τα κύπελλα στα σωματεία που κατέκτησαν τίτλους και πέτυχαν ανόδους την προηγούμενη σεζόν, ενώ βράβευσε παράγοντες του ερασιτεχνικού και δημοσιογράφους για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, με τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και το super-fm.gr να τιμώνται και αυτά μέσω του ιδιοκτήτη τους, Γιάννη Γιαννάκη.

Την εκδήλωση της ΕΠΣ Ηπείρου τίμησαν με την παρουσία τους κι άλλοι πρόεδροι γειτονικών και μη Ενώσεων, με προεξάρχοντα τον κ. Βαγγέλη Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, που πρόκειται να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ, έχοντας την υποστήριξη της λεγόμενης «συμμαχίας», δηλαδή ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού.

Εκτός του κ. Γραμμένου, παρόντες ήταν επίσης οι πρόεδροι -φυσικά της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς, που ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης- της ΕΠΣ Αθηνών κ. Δημητρίου, της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου, της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας κ. Κάρτσακλας, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστου, της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζηαποστόλου και της ΕΠΣ Κέρκυρας κ. Ποζίδης.

Στη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ κ. Πάικας, ενώ δεν κατάφερε να παραβρεθεί κάποιος εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω του αυριανού αγώνα στην Λάρισα, ωστόσο η έκπληξη -ειδικά μετά τον καταιγισμό ανακοινώσεων και δηλώσεων εναντίον της ομάδας της πόλης και των παικτών- ήταν η άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, που μετά το Δ.Σ. της Λίγκας έκανε ταξίδι-αστραπή μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ, να τιμηθεί για την προσφορά στο ποδόσφαιρο και επί τη ευκαιρία έστειλε το μήνυμα ότι έρχονται καλύτερες εποχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρότι συνεχίζει να βρίσκεται υπό την εποπτεία FIFA και UEFA, κάτι που αποδεικνύει το μέγεθος της διαφθοράς στο οποίο είχε περιέλθει. Πάντως ο κ. Κούγιας ατύχησε στο να έρθει τετ-α-τετ με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Β. Γραμμένο, που αναχώρησε λίγα λεπτά πριν φτάσει ο ίδιος.

Στο τελετουργικό της ημέρας, η ΕΠΣ Ηπείρου βράβευσε τους παλιούς άσους του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργο Σιόντη, Τάκη Γραμμενιάτη και Θοδωρή Γκόλα. Τους δημοσιογράφους για την κάλυψη του ρεπορτάζ του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου Γιάννη Γιαννάκη, Κώστα Γεωργιάδη και Θανάση Μυριούνη, επίσης τον κ. Μπούρη για την έκδοση της εφημερίδας ΣΟΥΤ τα τελευταία 33 χρόνια. Τέλος, βραβεύτηκαν ο Νίκος Τσόλης και η χήρα του αείμνηστου Λάκη Στεργίου, που παρουσίαζαν μια από τις μακροβιότερες εκπομπές της τοπικής τηλεόρασης.

Ο ιδιοκτήτης του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και του super-fm.gr, Γιάννης Γιαννάκης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτ/νιας

Βραβεύτηκαν επίσης δεκάδες παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου που επί πάρα πολλά χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από διάφορα πόστα στις διοικήσεις και αυτοί ήταν οι Αλεξίου, Αρβανίτης, Γκουντέβενος, Γώγος, Δουβής, Ευθυμίου, Θέμος, Καραδήμας, Καραντωνίου, Κίτσιος, Κωλέττας, Λάζος, Λέττας, Λιούρης, Μπάγιας, Μπάρδας, Μητσόπουλος, Νάσσης, Οικονόμου, Πάικας, Παλαμάς, Πασσιάς, Παύλου, Ρούκος, Σίνης, Σιόντης, Σπυρόπουλος, Σταύρου, Στούκας, Τσιάβος, Τσούρας, Τσέβης και Τσώνης.

Ο Μάκης Καραντωνίου, εκτός από την προσφορά του επί 19 έτη στις διοικήσεις της Α.Ε. Μικρασιατών, παρουσιάζει στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM τη μακροβιότερη εκπομπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επί 15 χρόνια.

Ο Μάκης Καραντωνίου, παράγοντας της ΑΕΜ και συνεργάτης του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM

Φυσικά τιμή για το σταθμό μας και η βράβευση του συνεργάτη μας Κώστα Γεωργιάδη, που βραβεύτηκε για την ενημέρωση που προσφέρει μέσω του sportsioannina.gr.

Ο Κώστας Γεωργιάδης, συνεργάτης του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και ιδιοκτήτης του sportsioannina.gr

Εκτός από τις βραβεύσεις, η εκδήλωση είχε ως σκοπό και την απονομή κυπέλλων στις ομάδες της ΕΠΣΗΠ που πήραν πρωταθλήματα και πέτυχαν ανόδους τη σεζόν 2015-2016. Κύπελλα πήραν το Βελισσάριο, για το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής, η Αγία Μαρίνα και ο ΠΑΣ Κράψης πρωταθλήτριες στους 2 ομίλους της Β’ ερασιτεχνικής και οι Α.Ε. Γιάννενα και Αναγέννηση Ελληνικού για το πρωτάθλημα των 2 ομίλων της Γ’ ερασιτεχνικής.

Ανόδους ως δευτεραθλήτριες της Β’ερασιτεχνικής πήραν το Ροδοτόπι και η Θύελλα Κατσικά και ως δευτεραθλήτριες της Γ’ ερασιτεχνικής πήραν ανόδους ο ΠΑΟ Ιωαννίνων και ο ΠΑΣ Πηγών Λούρου.

Κύπελλο απονεμήθηκε και στη γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος, η οποία πέτυχε την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Τέλος, ειδικές απονομές έγιναν στους πρώτους σκόρερς των κατηγοριών, Γιώργο Χριστακόπουλο (Δόξα Κρανούλας) στην Α’ ερασιτεχνική, Δημήτρη Παπαγιάννη (Αγία Μαρίνα) στον Α’ Όμιλο της Β’ κατηγορίας και Χριστόφορο Ορφανό (ΠΑΣ Κράψη) στον Β’ Όμιλο, Γεώργιο Γκογιάννο (Πετσάλι), στον Α’ Ομιλο της Γ’ ερασιτεχνικής και Δημήτριο Κουτσογιάννη (Αναγέννηση Ελληνικού) στον Β’ Όμιλο.

Απονομές τιμητικών πλακετών έγιναν επίσης στον παλαίμαχο διαιτητή κ. Δραγάτη και στον πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών Ιωαννίνων κ. Ανέστη Ζώη.

 

Σχόλια

Comments are closed.