image description

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα με την αντίστοιχη της ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών που διοργανώνει η Σούπερ Λιγκ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη με την Κέρκυρα και δύο ισόπαλα αποτελέσματα χωρίς σκορ με Λεβαδειακό και ΑΕΛ αντίστοιχα εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη και  διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο των Φαρσάλων το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αγωνιστικός χώρος ωστόσο βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του κ. Χρήστου Αγγέλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ  ανταποκρίθηκε πλήρως στις συνθήκες του παιχνιδιού και απειλήθηκε μόλις μία φορά με κλασσική ευκαιρία στην επανάληψη από την ΑΕΛ ενώ θα μπορούσε λίγο νωρίτερα να ήταν εκείνος που θα έπαιρνε κεφάλι στο σκορ.

Η κλασσική ευκαιρία για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 65’ όταν ο Σιχλιμοίρης που είχε περάσει ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, συνδυάστηκε όμορφα με τους συμπαίκτες του, όμως το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε με δυσκολία ο Παϊτέρης.

Στο 85’ ο Αναγνώστης για λογαριασμό της ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να ρίξει στο «καναβάτσο» τον ΠΑΣ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και αφού αρχικά σούταρε και απέκρουσε ο Παπαϊωάννου, εκείνη χτύπησε στην επαναφορά σε πόδι αμυντικού των φιλοξενουμένων και βρήκε το κάθετο δοκάρι, όμως λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, ο Ζήκος αποσόβησε τον κίνδυνο κρατώντας ανέπαφη την εστία του ΠΑΣ.

 ΑΕΛ:Παϊτέρης, Καλφούτσος(43’ Κυρίτσης), Καλούσης, Μασούρας, Καρατάσιος, Μακρής(72’ Δερμιτζάκης), Καραλούλη, Γιοχάλι, Χατζής, Αναγνώστης, Νούσιος(46’ Τζέκα).

ΠΑΣ Γιάννινα(Χρήστος Αγγέλης): Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Βλαχόπουλος(46’ Κιτσάκης), Ζήκος, Μαυροπάνος, Τσιέπας(78’ Σουκουλάνη),Λαμπίρης, Μασούρας, Γκλεγκλές(60’ Σιχλιμοίρης), Ψαρράς Ι., Αλεξίου.