image description

Ο Πέδρο Κόντε κατέκτησε το 4ο προσωπικό του βραβείο (best goal 23ης αγωνιστικής) τη φετινή χρονιά και πριν από λίγη ώρα βραβεύτηκε στο κατάστημα Hall of brands. Σε δηλώσεις του μίλησε για το ρεκόρ που κυνηγάει, για τον αν υπάρχει κίνητρο και για τα βραβεία που έχει κατακτήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Τη βράβευση έκανε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Βελλής, που ταξιδεύει παντού για τον αγαπημένο του ΠΑΣ Γιάννινα και παραδίδοντας το βραβείο στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, παραμένοντας πάντα υγιής.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Ισπανός “killer” είπε:

Κατέκτησες άλλο ένα βραβείο για το καλύτερο γκολ, αλλά και πάλι σε ένα παιχνίδι που δεν ήρθε η νίκη. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

Ναι, δυστυχώς είναι κρίμα που δεν ήρθε η νίκη, όμως τουλάχιστον ούτε αυτή την φορά χάσαμε. Το βραβείο δεν είναι μόνο δικό μου γιατί δεν παίζω μόνο εγώ, όλη η ομάδα με επηρεάζει. Και ο Γιάκος για παράδειγμα που κάνει όλο το παιχνίδι και αυτός επίσης θα το άξιζε.

Αν σκοράρεις στα επόμενα δυο παιχνίδια θα ισοφαρίσεις ένα ρεκόρ που κρατάει πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα, να σκοράρει κάποιος οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Αποτελεί στόχο σου αυτό;

Ο στόχος που θέτω είναι να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου και μετά στην Τρίπολη εκτός έδρας. Δεν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο στόχο. Καλό θα είναι αν έρθει και ως ατομική επιτυχία, αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το θέσω σαν στόχο.

Επειδή η πεντάδα έχει δυσκολέψει βαθμολογικά υπάρχει κίνητρο στα επτά τελευταία παιχνίδια ή είναι αδιάφορα;

Και η Μπαρτσελόνα είχε χάσει στον πρώτο αγώνα 4-0, κέρδιζε 3-1 χθες, αλλά μπόρεσε να πετύχει τρία γκολ στο τέλος, επειδή το πίστευε. Μπορεί να είναι μακριά η πέμπτη θέση, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Επειδή εσύ και οι συμπαίκτες σου έχετε πάρει πολλά βραβεία δείγμα της ποιότητας της ομάδας, πιστεύεις πως αν είχε εξελιχθεί λίγο διαφορετικά η σεζόν, δηλαδή δεν είχε πολλές διακοπές στην αρχή, αν δεν είχατε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα ήταν πιο άνετο να φτάσετε σε έναν μεγαλύτερο στόχο φέτος;

Ναι, το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουνε πάρει κάποιο βραβείο δείχνει την προσπάθεια που κάνουμε και σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια θα προσπαθήσουμε, παρά την κούραση, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Αν έρθουν κι άλλα βραβεία είτε για εμένα είτε για κάποιον άλλον πάντα είναι ευπρόσδεκτα.

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή βράβευση