image description

Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού έλαβε άδεια από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να μεταβεί στη Γαλλία για να ξεπεράσει την αδιαθεσία που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Όπως, όμως, σημειώναμε και τις δύο προηγούμενες μέρες στα ρεπορτάζ των προπονήσεων, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ξαναπαίξει ως το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα συζητηθεί το μέλλον του στην ομάδα, γιατί το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν τριετές.

Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή της ΠΑΕ: “Ο Μαμπούλου ζήτησε και έλαβε άδεια έως το τέλος του μήνα για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους”.

Πλην του Γαλλο-Κονγκολέζου, όμως, ο Γιάννης Πετράκης είχε και δύο ακόμα απουσίες στη σημερινή προπόνηση. Ο Σκόνδρας έκανε ατομικό, ενώ ο Μιχαήλ έχει μία ίωση και οριακά πιστεύεται ότι θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου, έχοντας χάσει όμως τις τελευταίες 2-3 προπονήσεις.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε μεσημέρι, προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει ο Γιάννης Πετράκης, που ήταν στην Αθήνα για να σχολιάσει για λογαριασμό της ΕΡΤ τα χθεσινά ματς του Champions League. Το τεχνικό επιτελείο εστίασε σε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής και στημένες φάσεις.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.