image description

Οι ελπίδες του ΠΑΣ να κάνει και φέτος την υπέρβαση είναι πλέον μηδενικές, με τον Γιάννη Πετράκη να δηλώνει ότι από εδώ και πέρα η ομάδα οφείλει να διατηρήσει την καλή εικόνα που είχε όλη τη σεζόν και να τελειώσει με αξιοπρέπεια.

«Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε 2 διαφορετικές εικόνες. Στο α’ ημίχρονο κάναμε ένα από τα πιο καλά ημίχρονα σε φάση δημιουργίας και αμυντικής συμπεριφοράς. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, πολλές ευκαιρίες, είχαμε προϋποθέσεις και βγάζαμε ευκαιρίες με πολλούς τρόπους. Σε αντίθεση με αυτά, ο Παναιτωλικός μας απειλούσε μόνο από στημένα και ένα περιφερειακό σουτ.

Στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια εικόνα, μας βγήκε παραπάνω άγχος, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε. Η έλλειψη καθαρού μυαλού και η κούραση από την προσπάθεια του α’ μέρους, είχαν ως αποτέλεσμα το β’ ημίχρονο να μην είναι καλό ποιοτικά, αλλά σαν αποτύπωση όλης της προσπάθεια πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι».

Για το στόχο από εδώ και πέρα: «Η καθημερινότητα είναι συγκεκριμένη, κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν τα παρατάμε ποτέ, έχουμε υποχρέωση κι εγώ και οι παίκτες το τελείωμα της σεζόν να είναι ανάλογο με την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά. Πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια. Το που θα φτάσουμε θα το δείξει η ίδια η πράξη».

Για τους διαιτητές: «Εννοείται ότι πρέπει να βελτιώνονται όσο καλοί και να είναι. Όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε, διαφορετικά δεν θα έχουμε πρόοδο.  Δεν θα προχωρήσω στο αν αδίκησε τις δύο ομάδες, μένω στο ότι πρέπει να εξελίσσονται κι εκείνοι κάθε μέρα».