image description

Πρεμιέρα με αντίπαλο την Ίντερ κάνει στις 16:00 ώρα Ελλάδος ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Viareggio Cup 2017, ένα φημισμένο τουρνουά που διεξάγεται κοντά στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Η αποστολή των “κυανόλευκων” έχει αναχωρήσει από Σάββατο βράδυ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι στην Ιταλία.

Στην αποστολή συμμετέχουν από τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα οι Ντόλοβατς, Μαυροπάνος και Μασούρας. Επίσης η ομάδα ενισχύθηκε και με 3 παίκτες από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Αθηνών, τους Ζόγκο, Γκάρα και Μπουτίβα. Οι υπόλοιποι προέρχονται από την ομάδα Κ-20 και ως εκ τούτου χρειάστηκε να μείνουν αρκετά παιδιά εκτός αποστολής.

Την ομάδα που δημιουργήθηκε ειδικά για το τουρνουά, που θα παρακολουθούν και εκατοντάδες μάνατζερ, συνοδεύουν ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης, ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών, Γιώργος Γεωργουλόπουλος και ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ως αρχηγός της αποστολής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Σήμερα στις 16:00 η ομάδα PAS GIANNINA Youth θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Inter, στα πλαίσια του τουρνουά ποδοσφαίρου του Viareggio.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαϊωάννου, Πατσιούρα, Βλαχόπουλο, Αλεξίου, Λαμπίρη, Λιάππη, Λιάσο, Μασούρα, Παπαδόπουλο, Μαυροπάνο, Μούτσιο, Ψαρρά Ν., Ψαρρά Ι., Ζόγκο, Ντόλοβατς, Σιχλιμοίρη, Γκάρα και Μπουτίβα.

Προπονητής: Χρήστος Αγγέλης

Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών-Ακαδημιών: Γεώργιος Γεωργουλόπουλος

Αρχηγός αποστολής: Παναγιώτης Χριστοβασίλης

Το παιχνίδι μπορείτε να το δείτε ζωντανά στο παρακάτω βίντεο