image description

Χωρίς τον Γιάννη Πετράκη έγινε η σημερινή προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο τεχνικός των «κυανόλευκων» κόλλησε ίωση και έμεινε κλινήρης. Έτσι το πρόγραμμα ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν ο βοηθός του, Γιάννης Ταουσιάνης και ο γυμναστής, Βασίλης Αλεξίου.

Στις προπονήσεις βρίσκεται κι ένας νεαρός «έγχρωμος» ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα δοκιμάσει για μερικές μέρες η ομάδα. Άλλωστε συνηθίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν κάποιοι παίκτες να έρχονται κατά διαστήματα  και να τους βλέπει η ομάδα, αλλά είναι άγνωστο αν θα πείσει κάποιος απ’ όλους αυτούς που θα προταθούν από μάνατζερς.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, οι μοναδικές απουσίες από τις προπονήσεις είναι αυτές των Σκόνδρα και Μαμπουλού, που δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και οι Μαυροπάνος, Μασούρας, Ντόλοβατς που είναι στο τουρνουά της Ιταλίας. Θα επιστρέψει την Κυριακή στην ενεργό δράση μετά από 3 αγωνιστικές τιμωρίας ο Καρανίκας που εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά τους διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θέμης Τζημόπουλος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 5ης Απριλίου με την Βέροια. Ο υπαρχηγός του ΠΑΣ θα βρίσκεται κανονικά την Κυριακή στην Τρίπολη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Φίτζι, όπου η Εθνική του θα δώσει 2 αγώνες ένα εκτός έδρας με τα Φίτζι κι ένα εντός έδρας, πάλι με την ίδια ομάδα, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αναχωρήσει και ο Άντι Λίλα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για τον εκτός έδρας αγώνα της 24ης Μαρτίου με την Ιταλία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Επίσης, η Εθνική Αλβανίας έχει προγραμματίσει κι ένα φιλικό παιχνίδι στις 28 Μαρτίου, όπου θα υποδεχθεί σε φιλικό αγώνα τη Βοσνία.