image description

Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχε με επιτυχία κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στην τρέχουσα  αγωνιστική περίοδο 2016-17 στη Β’ Εθνική των γυναικών και το Α’ τοπικό ανδρών Βορείου Ελλάδος, αφού διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο (είχε νίκες απέναντι στους πρωτοπόρους),   τελικά όμως κατέκτησε την 5η θέση,(σε 10 ομάδες), και στους άνδρες και στις γυναίκες και παραμένει στις ίδιες κατηγορίες.

Στις 18 Μαρτίου και  στις  18 Φεβρουαρίου αντίστοιχα ήταν οι τελευταίες αγωνιστικές στην Θεσσαλονίκη. Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2016.  Δύο αγωνιστικές, (ανδρών, γυναικών), διεξήχθησαν στην πόλη μας  στο κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου , τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και είδαμε να αγωνίζονται σπουδαίες ομάδες με ιστορία στο πινγκ-πονγκ, από τον Έβρο μέχρι τη Θεσσαλία.

Τα πρωταθλήματα της Β΄ εθνικής και του Α’ τοπικού Βορ. Ελλάδος είναι σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο , ο ανταγωνισμός δυνατός και το θέαμα υπέροχο, που δυστυχώς το είδαν  λίγοι  θεατές στη πόλη μας.

Στην ομάδα των Ανδρών σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίσθηκαν οκτώ αθλητές,(υπ’ όψιν σε κάθε αγώνα χρησιμοποιούνται 3 αθλητές),οι Γεώργιος Ακρίβης, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Γιάννης Κουντούρης, Χρήστος Ντασταμάνης, Πέτρος Ακρίβης, Αθανάσιος Θωμά, Χρήστος Κίτσος και Γεώργιος Καρατζένης.

Με τις Γυναίκες συμμετείχαν: η Νικολέτα Κωσταρέλου, η Βασιλική Νούση, η Αλεξάνδρα Γκογκάκη, η Μαρία Γκογκάκη και η Αγγελική Κλάδου.