image description

Και ξαφνικά… θέμα στον ΠΑΟΚ! Η περιβόητη -και ξεκάθαρη- μπηχτή του Γιώργου Τζαβέλλα για τον Βλάνταν Ίβιτς έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας, όχι λόγω αυτού καθεαυτού του σχολίου που έκανε ο Έλληνας διεθνής, αλλά γιατί τέσσερις ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» τού έκαναν like!

Ο λόγος για τους Πούγγουρα και Ζάιρο -με τον μεν πρώτο να έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και τον δεύτερο να είναι δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα- αλλά και τους Δημήτρη Πέλκα και Γιάννη Μυστακίδη! Αν οι πρώτοι, δηλαδή, φαίνεται να μην υπολογίζονται από τον Σέρβο τεχνικό (και να μην έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων), οι άλλοι δύο είναι βασικότατοι παίκτες!

Όπως είναι λογικό, αυτό προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και άρχισαν να πέφτουν τηλέφωνα στους «ενόχους», με αποτέλεσμα τα like να… εξαφανιστούν.

Η «απάντηση» του Γιώργου Σαββίδη, μάλιστα, φαίνεται πως είναι μήνυμα και σε όσους πρώην συμπαίκτες του τυχόν συμφωνούν μαζί του, στην ατάκα του «Με μειωμένη απόδοση #παντελόνια #φούστες»

Στους «ασπρόμαυρους», πάντως, δεν θέλουν να δώσουν περαιτέρω έκταση στο θέμα, ψάχνουν, όμως, να βρουν τρόπους, ώστε να σταματήσει η επιπόλαιη χρήση των social media από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, καθώς προκαλεί τον κόσμο του «δικεφάλου», αλλά και την ίδια την ομάδα.

[Πηγή: sport-fm.gr]