image description

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Πάτρα, διεξήχθη το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών για το 2017. Ο ΔΙΑΣ συμμετείχε με τους, Παπαχρήστο Νικόλαο, Τσαμπαλά Σταματία και Στάμου Μαργαρίτα, η οποία τελικά ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -49 kgr γυναικών, ενώ η Τσαμπαλά ηττήθηκε στον αγώνα των μεταλλίων, έτσι σε ακόμα ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάποιος αθλητής του ΔΙΑ ανεβαίνει στο βάθρο.

Πέρα όμως από τους αγώνες και τα μετάλλια την Κυριακή 02 Απριλίου ο ΔΙΑΣ με μια ομάδα 100 περίπου εθελοντών, αθλητών και γονέων, πήρε μέρος στον καθαρισμό της πόλης των Ιωαννίνων που διοργάνωνε το Let’s do it Greece, αναλαμβάνοντας να καθαρίσει από σκουπίδια το πάρκο Λιθαρίτσια. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου να βιώσουν την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 08 και 09 Απριλίου ο ΔΙΑΣ με μια αποστολή 40 αθλητών θα συμμετέχει στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Tae kwon do της Ένωσης Βορείου Ελλάδος υπερασπιζόμενος την 2η θέση της γενικής κατάταξης που ήδη κατέχει αλλά και να προσπαθήσει για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.