image description

Μία ακόμα αναβολή, αυτήν τη φορά για τις 11 Μαΐου, έδωσε η ΕΕΑ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της τήρησης των όρων της σύμβασης με το ΠΕΑΚΙ. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πριν από την προηγούμενη εκδίκαση στην ΕΕΑ είχε δώσει κάποιες επιταγές για να τακτοποιήσει την οφειλή της και δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, Η Επιτροπή Επαγγελματιμού Αθλητισμού αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή, μετά από αίτημα του πρώην ποδοσφαιριστή του, Παύλου Κυριακίδη, αλλά και μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για οφειλές που υπάρχουν από την ΠΑΕ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση του τρίτου Χρήστου Αρβανίτη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

2.Αίτηση της εταιρείας «HELLASOD A.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αίτηση του τρίτου Ιωάννη Δαμιανίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

4. Αίτηση του αθλητή Παύλου Κυριακίδη και των εταιρειών «PLANET EUROPE MANAGEMENT LTD» και «Α.Κ. ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΒΕ.Τ.Τ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ
β) ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17

6. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-5-17

7. Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

8. Ακρόαση ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ σχετικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων της ως άνω ΠΑΕ προς το ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17

9. ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Κρίνεται άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

10.ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

11.ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

12.ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

13.ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση του αγώνα ως προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και β) παρέλκει η επιβολή της αφαίρεσης της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

14.ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

15.ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

16.ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ